Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Met meer dan 40 spannende attracties is Attractiepark Slagharen in het mooie groene noordoosten van Overijssel zeker een bezoekje waard! Voor zowel groot als klein valt er in Attractiepark Slagharen van alles te beleven. Het park, dat bekend is geworden als Ponypark Slagharen, biedt naast de leuke attracties ook spectaculaire evenementen en shows aan voor het hele gezin. Wanneer u het park binnenwandelt neemt de Main Street, een grote straat met gezellige winkels en restaurantjes, u meteen mee naar het Wilde Westen en brengt u in de juiste sferen voor een gezellig dagje uit.

De attracties van Attractiepark Slagharen

Achtbaan in Attractiepark SlagharenEr valt van alles te beleven in Attractiepark Slagharen. Van spannende achtbanen tot rustige, ontspannende ritjes, het kan allemaal! De echte durfals kunnen hun hart ophalen in de Thunder Loop, een gave achtbaan met een heftige looping. Ook de Free Fall is niet voor bangeriken… Nadat u langzaam tot een hoogte van 40 meter bent gebracht, hangt u even stil voordat u super snel in een vrije val weer naar beneden suist. Gelukkig zit u stevig vast!

Ook de kleinere avonturiers onder ons hoeven zich in Attractiepark Slagharen absoluut niet te vervelen. Maak een spannende rit in een Oldtimer. De kinderen vinden het geweldig om nu eens een keer zelf de auto te mogen besturen. Of ga heerlijk spelen in de Loggers Slide, een prachtige speeltuin met natuurlijk een hele gave glijbaan.

Attractie SlagharenStap met z’n allen in de Wild West Adventure en kijk tijdens deze boottocht goed om u heen. Wie weet ziet u wel goedzoekers, indianen, bizons en kletterende watervallen! Er valt nog veel meer te ontdekken voor zowel jong als oud in Attractiepark Slagharen. Zelfs opa en oma zullen zich in dit park zeker vermaken.

De shows in Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft niet alleen maar hele spannende attracties, maar u kunt ook nog eens genieten van een heleboel shows en andere vormen van entertainment. Geniet van de mooie Western Parade of het bijzondere straattheater van de Main Street. Elk seizoen trekt Attractiepark Slagharen nieuwe internationale artiesten aan om in de theaters hun shows op te voeren.

In de vakanties zorgt het park voor nog meer spectaculair entertainment. In de zomer kunt u genieten van de prachtige Mardi Gras parade. Dit Amerikaanse Zomercarnaval is niet compleet zonder veren, kralenkettingen, mooie maskers en feestelijke dansmuziek. Kom verkleed en verzamel de meeste kralenkettingen en wie weet word je verkozen tot de prins of prinses van de dag! Van een afstandje genieten van de exotische danseressen, acrobaten en de gezellige muziek is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Het seizoen van Attractiepark Slagharen wordt geweldig afgesloten met The Miracle of Lights Parade. Het park verandert in een droomachtige wereld met meer dan 2.500.000 lampjes die de attracties en de hoofdstraat verlichten. Hierbij hoort natuurlijk ook een magische parade met verlichte voertuigen, danseressen en steltlopers. Een geweldige afsluiting van een mooie dag in dit gezellige park.

De faciliteiten van Attractiepark Slagharen

De eetgelegenheden van Attractiepark Slagharen zijn heel divers. Of u na een drukke dag vol indrukken even rustig en uitgebreid wilt eten of tussendoor even snel een gezonde snack wilt halen, Attractiepark Slagharen biedt u genoeg keus. Veel eetgelegenheden zijn aangepast aan het gezellige thema van de plaats waar ze zich in het park bevinden.

Wilt u even een uitstapjes maken naar het Wilde Westen? Ga dan een hapje eten in de Crazy Horse Saloon. Genieten van lekkere tapas kunt u in het Amerikaanse Steakhouse Cartwright. Ook voor poffertjes, pannenkoeken en wafels kunt u in Attractiepark Slagharen terecht. In de Low Barn worden deze heerlijk voor u bereid.
Wilt u een leuk souvenirtje meenemen na uw bezoek aan Attractiepark Slagharen? Dat is geen probleem! Verspreid over het park vindt u gezellige winkeltjes met knuffels, kleding en nog veel meer unieke artikelen. Main Street is de perfecte plek om even lekker de winkels in te duiken en rond de neuzen. Attractiepark Slagharen heeft voor de liefhebbers ook een uitgebreide speelhal: de Lucky Nugget. Ook deze is op Main Street te vinden.

Parkeren bij Attractiepark Slagharen

Tegenover de ingang van het park bevindt zich een grote parkeerplaats. Hier kunt u uw auto parkeren tijdens uw bezoek aan Attractiepark Slagharen. Wanneer u verblijft bij één van de accomodaties van Attractiepark Slagharen kunt u één auto gratis parkeren. Het tarief voor daggasten is 7 euro.

Mindervaliden of rolstoelgebruikers in Attractiepark Slagharen

Het is mogelijk om bij Attractiepark Slagharen een rolstoel te huren. U kunt deze niet van tevoren reserveren. U kunt zich melden bij de parkinfo balie die zich vlakbij de hoofdingang bevindt om een rolstoel te huren. U betaalt hiervoor naast de huurkosten een borg die u bij inlevering van de rolstoel weer terug krijgt.

Als mindervalide of rolstoelgebruiker zijn er meerdere attracties in Attractiepark Slagharen die u kunt bezoeken. Helaas zijn niet alle attracties even gemakkelijk bereikbaar, maar de attractiemedewerker kan u hierbij altijd helpen. Veel attracties zijn via de uitgang toegankelijk. De shows en restaurants zijn voor rolstoelgebruikers erg goed bereikbaar. Ook is er in alle toiletgebouwen een aangepast toilet aanwezig. Bij de receptie kunt u een brochure ophalen met een overzicht van alle attracties en de toegankelijkheid hiervan.

Huisdieren in Attractiepark Slagharen

Het is mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar Attractiepark Slagharen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, maar het huisdier moet wel aangelijnd zijn.

Openingstijden van Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is in 2011 geopend van 1 april t/m 6 november. Het park opent om 10.00 uur en de sluitingstijd van de attracties varieert tussen 17.00 uur, 18.00 uur en 19.30. Het park sluit 30 minuten na het sluiten van de attracties. Tijdens het Mardi Gras Zomercarnaval is attractiepark Slagharen geopend tot 21.00 uur.

Vakantiepark Slagharen

Overnachtingsmogelijkheden bij Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen ligt in een prachtig groene omgeving in de gemeente Hardenberg. U kunt hier prachtig fietsen, wandelen, genieten van cultuur, geschiedenis en natuur in de omgeving met gezellige dorpjes.

Wigwam SlagharenOm uw bezoek aan Attractiepark Slagharen nog completer te maken is het mogelijk om zowel bij het park als daarbuiten te overnachten. Om optimaal van het park, de shows en evenementen te genieten biedt Attractiepark Slagharen zelf verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. U kunt als echte avonturiers slapen in één van de Wigwams, of gebruik maken van de gezellige vakantiehuisjes die geschikt zijn voor maximaal twee volwassenen en vier kinderen. Wilt u liever zelf uw tent of caravan meenemen? Ook dat is mogelijk! Op de viersterren gezinscamping bij Attractiepark Slagharen staat een ruime plaats met moderne sanitaire voorzieningen op u te wachten.

Wilt u liever in een iets rustigere omgeving verblijven en toch gemakkelijk naar Attractiepark Slagharen kunnen? Dan is PonyparkCity voor u de beste keuze. PonyparkCity behoort niet bij Attractiepark Slagharen, maar er gaat wel dagelijks een treintje van dit leuke park naar Attractiepark Slagharen.

Voor een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Attractiepark Slagharen kijkt u op deze overzichtspagina.