PonyparkCity, vakantiepark in de buurt van Attractiepark Slagharen

PonyparkCity

PonyparkCity is een vakantiepark met vakantiehuisjes in het Vechtdal, tussen Hardenberg en Slagharen. Het vakantiepark ligt in een rustige omgeving, en biedt vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, en voor andere uitstapjes naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Bij uw verblijf in PonyparkCity zit entree tot Attractiepark Slagharen inbegrepen, en dagelijks loopt er vanaf het vakantiepark een treintje “the Pony Express” naar Attractiepark Slagharen, een rit van ongeveer vijf kilometer. In 2008 is PonyparkCity onderscheiden met een Zoover Award als meest kindvriendelijke vakantiepark van Nederland. Op de website van PonyparkCity kunt een video bekijken voor een goed beeld van het vakantiepark!

Kijk voor de laatste acties en speciale tarieven op de website van PonyparkCity!

PonyparkCity Vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes van PonyparkCity

De vakantiehuisjes zijn van het type ‘Arizona’ en zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. De huisjes zijn allemaal voorzien van elektriciteit, water en gas, en ook zijn ze allemaal uitgerust met een douche, toilet, verwarming, koelkast en kleurentelevisie. U kunt in deze vakantiehuisjes zelf uw eten koken in de ingerichte keukenhoek, en de auto kan bij uw vakantiehuisje worden geparkeerd. Klik hier om de indeling van de vakantiehuisjes van PonyparkCity te bekijken en hier om een compleet overzicht van de tarieven van PonyparkCity te zien.

PonyparkCity Speeltuin

Wat biedt PonyparkCity voor kinderen?

Dit vakantiepark in de buurt van Attractiepark Slagharen heeft erg veel te bieden voor kinderen, wat het vakantiepark zeer geschikt maakt voor een heerlijke familievakantie. Bij elk huisje heb je een Shetland pony tot je beschikking, en een ervaren rij-instructeur geeft gratis ponyrijlessen. Kinderen hoeven niet bang te zijn, want alle pony’s zijn helemaal gewend om om te gaan met kinderen. Kinderen kunnen heerlijk ponyrijden over de vele zandpaden op het park, en uw kind zal zich al snel een echte cowboy voelen.

Activiteiten en faciliteiten in PonyparkCity

Na bijvoorbeeld een dag in Attractiepark Slagharen kunt u heerlijk genieten in het zwembad van het vakantiepark. Ook kunt u met uw kinderen een bezoek brengen aan de kinderboerderij, de grote houten speeltuin of midgetgolfen. Ponyparkcity FaciliteitenEen hapje eten is mogelijk in The Saloon, waar pannenkoeken, snacks en menu’s worden geserveerd. Ook wordt hier bij goed weer een heuze American BBQ georganiseerd. U hoeft voor uw bezoek niet na te denken of u iets bent vergeten, want supermarkt The Store is dagelijks voor u geopend. Op de website van PonyparkCity vindt u een uitgebreid overzicht van alle activiteiten.

Uw verblijf in PonyparkCity in de buurt van Attractiepark Slagharen boeken

Geintereseerd in een verblijf in PonyparkCity in de buurt van Attractiepark Slagharen? Klik dan hier om de brochure te downloaden, of ga naar PonyparkCity.nl om direct te kijken of de door u gewenste data nog vrij zijn en uw verblijf te boeken!

, , ,