Vakantiepark Slagharen: De Wigwams

Wigwams van Vakantiepark SlagharenOp een camping in het bos naast Attractiepark Slagharen staan de wigwams van Vakantiepark Slagharen. Deze tenten hebben een omvang van 25 vierkante meter en zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen (tot 18 jaar).

De camping ligt zo dicht bij Attractiepark Slagharen dat u dagelijks een bezoek kunt brengen aan het park. Entree tot Attractiepark Slagharen is inbegrepen bij uw verblijf, net zoals gratis toegang tot voorstellingen, het zwembad en de familieavonden die zeven avonden per week zijn!

Wigwams van Vakantiepark Slagharen

De Wigwams van Vakantiepark Slagharen

De Wigwams van Vakantiepark Slagharen zijn van alle gemakken voorzien. Zo bevatten de wigwams electriciteit, water en een stenen vloer met linoleum. De wigwam bestaat uit een woongedeelte met televisie, een keuken moet elektrische kookgelegenheid en een koelkast, en drie slaapgedeeltes met in alle slaapgedeeltes een tweepersoons bed (één tweepersoons ouderbed, en twee tweepersoons kinderbedden). Elke wigwam heeft een eigen sanitaire voorziening naast de wigwam die is voorzien van douche, wastafel en toilet. Huisdieren zijn niet toegestaan in de wigwams. De auto kan geparkeerd worden aan de rand van de wigwamcamping.

Wigwam Vakantiepark Slagharen Aanbieders

, , ,