Fletcher Hotel Hellendoorn: Met speciaal Avonturenpark Hellendoorn Arrangement!

Fletcher Hotel HellendoornFletcher Hotel Hellendoorn ligt vlakbij Avonturenpark Hellendoorn, middenin het centrum van dit rustige maar gezellige plaatsje. Door de ligging vlakbij Avonturenpark Hellendoorn is Fletcher Hotel Hellendoorn zeer geschikt voor een langer verblijf in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn en het hotel biedt hiervoor zelfs een speciaal Avonturenpark Hellendoorn Arrangement aan.

Het Avonturenpark Hellendoorn Arrangement

Wilt u optimaal genieten van uw bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn? Boek dan het Avonturenpark Hellendoorn Arrangement bij Fletcher Hotel Hellendoorn! Dit arrangement bestaat uit een 3-daags verblijf in Fletcher Hotel Hellendoorn inclusief een 3-gangen diner op de dag van aankomst! Met het Avonturenpark Hellendoorn op minder dan 15 minuten rijden van het hotel is Fletcher Hotel Hellendoorn de perfecte locatie voor een heerlijk weekendje weg!

De Kamers van Fletcher Hotel Hellendoorn

De kamers en faciliteiten van Fletcher Hotel Hellendoorn

Fletcher Hotel Hellendoorn heeft in totaal 28 kamers, verdeeld over 26 twee-persoons kamers en 2 één-persoons kamers. Daarnaast bevat het hotel een gezellige bar waar diverse plate gerechten worden geserveerd en restaurant ‘t Hof van Buren waar u kunt genieten van een uitgebreid diner. Uw auto kunt u parkeren op de eigen parkeergelegenheid van Fletcher Hotel Hellendoorn en er is ook de mogelijkheid om uw fietsen te stallen of fietsen te huren!

Aanbieders van Fletcher Hotel Hellendoorn

Naast het Avonturenpark Hellendoorn Arrangement bij Fletcher Hotel Hellendoorn is er natuurlijk ook de mogelijkheid om het hotel afzonderlijk te boeken. Dit kunt u doen bij één van onderstaande aanbieders:

Overige overnachtingsmogelijkheden en meer informatie

Kijk voor meer hotels bij Avonturenpark op de pagina met hotels bij Avonturenpark Hellendoorn . Voor vakantieparken in de buurt van het park kijkt u op de pagina vakantieparken bij Avonturenpark Hellendoorn. Meer informatie over het park zelf vindt u op de pagina over Avonturenpark Hellendoorn, waar u onder andere meer kunt lezen over de attracties, shows en faciliteiten van Avonturenpark Hellendoorn.

, , , ,