Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug: Bij Avonturenpark Hellendoorn!

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse HeuvelrugBij het prachtige natuurgebied de Sallandse Heuvelrug ligt het Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Om een avontuur met uw hele gezin te beleven gaat u naar Avonturenpark Hellendoorn en doordat vanuit het hotel de A1 snel te bereiken is kunt u ook gezellige steden als Deventer, Almelo, Hengelo en Enschede bezoeken.

Het Avonturenpark Hellendoorn is een ideaal park om met kleine avonturiers te bezoeken en Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een zeer goed hotel om met het hele gezin te bezoeken. Naast het bezoeken van Avonturenpark Hellendoorn leent de omgeving zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken of sportief te mountainbiken. Kijk voor de prima beoordelingen die het Fletcher Hotel-Restaurant Sallandste Heuvelrug krijgt op Hotelspecials.nl, Hotels.nl en Kras.nl.

Aanbieders van Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

De kamers van Flechter Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Kamer van Fletcher Hotel Sallandse HeuvelrugFletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een luxe hotel dat beschikt over zeer comfortabele kamers. In deze kamers kunt u na een avontuurlijke dag in Avonturenpark Hellendoorn uitstekend tot rust komen. De kamers beschikken over een televisie en telefoon, waardevolle spullen kunt u op bergen in de kluis en als het wat te warm wordt kunt u de airconditioning aanzetten. De badkamers zijn voorzien van een toilet, haardroger en bad en/of douche.

Meer informatie over de kamers vindt u op de website van het hotel zelf en op Hotels.nl. Voor het gebruik van extra bedden wordt een toeslag gerekend en er kunnen maximaal 2 babybedjes en 1 bed in een kamer worden geplaatst.

De faciliteiten van Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Nadat u vele avonturen heeft beleefd in Avonturenpark Hellendoorn zult u vast trek hebben. U kunt dan terecht in het restaurant van het Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug waar u de keuze heeft uit heerlijke gerechten. Wilt u nog even nagenieten dan kunt u ook terecht in de bar van het restaurant.

Terras Fletcher Sallandse HeuvelrugBij aankomst kunt u uw auto op de parkeerplaats van het hotel parkeren en via de trap of lift uw kamer bereiken. Wanneer het weer zich er voor leent kunt u genieten van de buitenlucht op het terras van het Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Ook kunt u uw zwemkleding meenemen want het hotel heeft een overdekt zwembad, ideaal om een frisse duik te nemen. Draadloos internet is in dit hotel beschikbaar tegen betaling. Om optimaal tot rust te komen kunt u tegen betaling gebruik maken van de sauna of het solarium. Kijk Kras.nl voor actuele tarieven.

, , ,