Hotel Restaurant De Uitkijk: vlakbij Avonturenpark Hellendoorn!

Hotel Restaurant De Uitkijk HellendoornHotel Restaurant De Uitkijk ligt op de Hellendoornseberg, aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het hotel ligt op slechts één kilometer van Avonturenpark Hellendoorn, waardoor het dé ideale locatie is voor een langer verblijf bij Avonturenpark Hellendoorn! Het hotel heeft een kleinschalig karakter en doet denken aan een Engels landhuis. Naast uw bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn leent de omgeving met zijn mooie natuur zich ook uitstekend voor een wandelroute of fietstocht, waarvan routes gratis bij de receptie zijn te verkrijgen.

Hotel Restaurant De Uitkijk Hellendoorn

De kamers van Hotel Restaurant De Uitkijk Hellendoorn

Hotel Restaurant De Uitkijk beschikt over 12 luxe hotelkamers die allemaal sfeervol zijn ingericht. Elke kamer beschikt onder andere over een badkamer met douche en/of ligbad, een LCD tv, airconditioning, een kluis en draadloos internet.

Aanbieders van Hotel Restaurant De Uitkijk

Kindvriendelijkheid bij Hotel Restaurant De Uitkijk Hellendoorn

Naast de ideale ligging vlakbij Avonturenpark Hellendoorn is Hotel Restaurant De Uitkijk zeer kindvriendelijk. Het hotel streeft ernaar om het hotel voor kinderen een paradijs te laten zijn, en in het hotel is voldoende speelgoed aanwezig. Ook kunnen de kinderen buiten spelen in een speelbos met diverse attracties en een kabouterhuis terwijl u lekker uit kunt rusten op het nabijgelegen terras. Voor kinderen tot en met drie jaar betaalt u alleen toeristenbelasting en kan tegen een kleine vergoeding een kinderbedje per nacht op uw kamer geplaatst worden. Wanneer uw kind ouder dan drie is kan er tegen een kleine vergoeding een extra bed op uw kamer geplaatst worden. Vraag bij uw boeking voor de actuele vergoedingen voor deze extra’s.

Hotel De Uitkijk Hellendoorn

Overige faciliteiten bij Hotel Restaurant De Uitkijk

U kunt bij Hotel Restaurant De Uitkijk terecht voor zowel lunch als diner met verse ingrediënten in het sfeervolle restaurant.Daarnaast kunt u heerlijk uitrusten van uw bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn bij de openhaard of in de zonnige serre. Uw auto kunt u na het bezoek van Avonturenpark Hellendoorn parkeren op de gratis parkeergelegenheid van het hotel.

Overige overnachtingsmogelijkheden en meer informatie

Kijk voor meer hotels bij Avonturenpark op de pagina met hotels bij Avonturenpark Hellendoorn . Voor vakantieparken in de buurt van het park kijkt u op de pagina vakantieparken bij Avonturenpark Hellendoorn. Meer informatie over het park zelf vindt u op de pagina over Avonturenpark Hellendoorn, waar u onder andere meer kunt lezen over de attracties, shows en faciliteiten van Avonturenpark Hellendoorn.

, , , , ,