Landal Landgoed De Hellendoornse Berg bij Avonturenpark Hellendoorn

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg ligt bij de Sallandse heuvelrug, op slechts één kilometer van Avonturenpark Hellendoorn. Het park is in 2007 geopend en is daarmee één van de nieuwste bungalowparken van Nederland. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg ligt zoals gezegd vlakbij Avonturenpark Hellendoorn, maar ook de mooie natuur van de Sallandse heuvelrug ligt vlakbij het bungalowpark. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is vanwege deze geweldige ligging de ideale lokatie voor uw bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn en de Overijsselse natuur!

De bungalows van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Bungalow Landal Landgoed De Hellendoornse BergLandal Landgoed De Hellendoornse Berg bestaat uit 145 bungalows in een deels bosrijke omgeving. Er zijn bungalows beschikbaar voor 4 personen, 6 personen, 8 personen of 10 personen en de bungalows zijn allemaal vrijstaand. Alle bungalows zijn daarnaast voorzien van een woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD-speler en draadloos internet. In alle keukens is onder andere een magnetron en afwasmachine aanwezig, en elke bungalow beschikt over een terras met tuinset. Meer algemene informatie over de bungalows van Landal Landgoed de Hellendoornse Berg vindt u op de website van Landal GreenParks of op de website van aanbieder BungalowSpecials.nl.

Landal.nlLandal.nlMeer informatie over en prijzen van Landal Landgoed de Hellendoornse Berg op Landal.nl!Meer informatie

Bungalow Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

De 4 en 6-persoons bungalows van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

De 4 en 6-persoons bungalows van Landal Landgoed de Hellendoornse Berg zijn in drie verschillende uitvoeringen te boeken. Zo is er de standaardbungalow van ongeveer 100 vierkante meter, met onder andere een woonkamer, twee of drie slaapkamers (afhankelijk van een 4 of 6-persoons bungalow), een ligbad of douche met wastafel, een apart toilet, TV met DVD speler en een keuken met afwasmachine en magnetron. Bij deze bungalows heeft u de keuze uit een bungalow van het type ‘boerenhoeve‘ of het type ‘notariswoning‘.

Kinderbungalow Landal Landgoed De Hellendoornse BergNaast deze standaardbungalows zijn er voor vier en zes personen ook speciale kinderbungalows. Deze bungalows zijn vrijwel gelijk aan de standaardbungalows, maar bevatten daarnaast onder andere speelgoed, een wipstoel, een babybad een speciaal kindertoilet en een box.

Ook zijn er voor vier of zes personen extra luxe bungalows te boeken. Ook deze luxe bungalows zijn er als ‘boerenhoeve’ en als ‘notariswoning’, en zijn onder andere voorzien van een gashaard, een flatscreen-TV, een combi-magnetron, een zonnebank en een privé sauna.

BungalowSpecials.nlBungalowSpecials.nlBekijk aanbiedingen van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg op BungalowSpecials.nl!Meer informatie

De 8-persoons bungalows van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

De 8-persoons bungalows beschikken over vier tweepersoons slaapkamers, en zijn beschikbaar in het type ‘boerenhoeve’. Behalve de oppervlakte van de bungalow zijn de 8-persoons bungalows wat betreft faciliteiten vrijwel identiek aan de bungalows voor vier of zes personen.

Grote Bungalow Landal

Bungalows voor 10 personen of meer bij De Hellendoornse Berg

Ook voor grotere groepen is Landal Landgoed De Hellendoornse Berg de ideale lokatie in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn! Zo zijn bijvoorbeeld er bungalows voor 12 personen met een oppervlakte van 190 vierkante meter en zes tweepersoons slaapkamers, en bungalows voor 20 personen met een oppervlakte van ongeveer 460 vierkante meter, tien slaapkamers, vier badkamers, en vier aparte toiletten.

De faciliteiten bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Zwembad Landal Landgoed De Hellendoornse BergNaast het vlakbij gelegen Avonturenpark Hellendoorn biedt Landal Landgoed De Hellendoorsne Berg zelf ook diverse faciliteiten om uw verblijf tot een heerlijke vakantie te maken! Zo is er onder andere en zwembad met een glijbaan en stroomversnelling, en zijn er activiteiten zoals bowlen, tennissen en jeu de boules mogelijk bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg! Kinderen komen ook niet tekort met onder andere een apart kinderzwembad, diverse speeltuinen, een indoor speelzolder en airtrampolines.

Wanneer u ‘s avonds wilt eten bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg kunt u terecht bij Brasserie Timber’s voor een gezellig diner of bij het buffetrestaurant voor onder andere pannenkoeken en pizza’s.

Overige overnachtingsmogelijkheden en meer informatie

Kijk voor meer vakantieparken bij Avonturenpark op de pagina met vakantieparken bij Avonturenpark Hellendoorn . Voor hotels in de buurt van het park kijkt u op de pagina hotels bij Avonturenpark Hellendoorn. Meer informatie over het park zelf vindt u op de pagina over Avonturenpark Hellendoorn, waar u onder andere meer kunt lezen over de attracties, shows en faciliteiten van Avonturenpark Hellendoorn.

, , ,