Busreis naar Europa-Park

Busreis Europa-Park

Ben je met het hele gezin al eens naar Europa-Park geweest? Het is de moeite waard als je een paar dagen vrij neemt om met zijn allen te genieten. Je kunt dan gebruik maken van de busreis Europa-Park en dan ontdek je meteen wat jouw voordelen zijn. Als je met de auto zou gaan dan moet je voortdurend opletten en wellicht tegelijkertijd de kinderen vermaken in de auto. Je bent dan erg moe als je aankomt bij Europa-Park, maar door de busreis kom je allemaal uitgerust aan in het pretpark.

EffewegEffewegBoek een busreis naar Europa-Park bij Effeweg!Meer informatie

Over Europa-Park

Wil je graag een bezoekje brengen aan Italië, Spanje, Rusland en IJsland en dat allemaal op een dag? Dit kan. Als je nu voor Europa-Park kiest kun je het allemaal beleven. Dit park is namelijk gelegen in het Zwarte Woud van Duitsland. Dit is het grootste attractiepark van Duitsland en natuurlijk wil je dat niet missen. Je kunt in dit park maar liefst 13 landen vinden die hier zijn nagebouwd. Je vindt hier meer dan 100 attracties en shows. Laat je daarom eens verrassen door de grootte van het park, maar ook door de mooie decors in diverse thema’s en de vele attracties en het live entertainment. Jong en oud vermaken zich hier prima.

Busreis naar Europa-Park

Busreis Europa-Park online regelen

De keuze is gemaakt, gezellig met zijn allen een paar dagen naar Europa-Park. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en kies voor de busreis EuropaPark. Deze is gemakkelijk online te boeken en dan kun je binnenkort een mooi uitstapje maken waar je met zijn allen naar uit kunt kijken.

Jong en oud met de busreis Europa Park

Iedereen kan mee met de busreis Europa Park. Jong en oud zullen de ogen uitkijken en volop genieten van al dat moois wat hen hier wordt aangeboden. Je komt helemaal uitgerust aan op de plaats van bestemming, dat wil jij toch ook?

Busreizen naar andere pretparken

Wil je toch liever met de bus naar een ander pretpark? Bekijk dan eens onze pagina’s over een busreis naar Disneyland Paris of een busreis naar Movie Park Germany.

,