Busreis naar Movie Park Germany

Busreis naar Movie Park Germany

Het is bijna vakantie en je wilt met je gezin een weekendje weg. Wat dacht je van Pretpark Movie Park Germany? Het park ligt net over de grens bij Bottrop. Je vindt hier de grote bioscoopfilms in werkelijkheid. Er zijn hier in totaal ruim 40 attracties en shows te vinden die allemaal in het teken staan van de film. Je kunt hier je favoriete tv helden ontmoeten. Spongebob en Dora kun je hier zo ontmoeten. Wil je ook de avonturen van luiaard Sid en zijn vrienden in Ice Age beleven? Dan wordt het tijd dat je met het gezin gaat genieten in Movie Park Germany.

Met de bus naar Movie Park Germany

Als je met de busreis Movie Park Germany meegaat, dan hoef je zelf niet op het drukke verkeer te letten en je hebt geen zorgen onderweg. Profiteer daarom van dit gemak en zorg er voor dat je voor een bus arrangement kiest. Zorgeloos een weekendje genieten in Movie Park Germany, dit kan als je nu het aanbod bekijkt via Effeweg.

EffewegEffewegBoek een busreis naar Movie Park Germany bij Effeweg!Meer informatie

Genieten van de busreis Movie Park Germany

Tijdens de busreis naar Movie Park Germany kun je een spelletje doen, lekker naar buiten kijken of kennismaken met de anderen in de bus. Voordat je het weet ben je op de plaats van bestemming en kan het grote avontuur beginnen. Als je hier ook zo naar uit kijkt kun je maar beter de busreis naar Movie Park Germany snel regelen. Wil je langer dan een dag blijven? Boek dan ook een hotel bij Movie Park Germany!

Kies voor Movie Park Germany

Een zorgeloos weekendje samen genieten, de busreis naar Movie Park Germany staat voor het hele gezin klaar. Zorg dat je op tijd gaat reserveren, zodat je een mooi moment hebt waar je met zijn allen naar uit kunt kijken.

In plaats van met de bus kan je ook met de trein naar Movie Park Germany. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan onze pagina over een treinreis naar Movie Park Germany.

Busreizen naar andere pretparken

Wil je toch liever met de bus naar een ander pretpark? Bekijk dan eens de informatie over een busreis naar Disneyland Paris of een busreis naar Europa-Park.

,