Hotel L’Elysee Val d’Europe bij Disneyland Paris

Hotel L'Elysée Val d'Europe bij Disneyland Paris

Hotel l’Elysée Val d’Europe ligt op een paar minuten van winkelcentrum Val d’Europa en het ligt op 2 km afstand van Disneyland Parijs (wat vroeger Euro Disney heette). Het hotel ligt ook op een paar minuten afstand van het Sea Life Aquarium. Vanaf het RER station Val d’Europe (gelegen op 250 meter van het hotel) kan er gebruik worden gemaakt van de treinen die in 35 minuten naar Parijs rijden. Ideaal als je bijvoorbeeld een weekendje naar Disney wilt. Dat hotel in de smaak valt bij eerdere bezoekers blijkt wel uit de recensies op Hotels.com en Booking.com!

Aanbieders van Hotel L’Elysee Val d’Europe

Hotel L'Elysee bij Disneyland

De kamers van l’Elysée Val d’Europe bij Disneyland Parijs

Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen tv met een satellietzender en een eigen badkamer. De kamers zijn alle toegankelijk via de lift. Er zijn verschillende kamers waar je uit kunt kiezen, zoals de executive kamer, de standaard kamer (1 of 2 volwassenen) en de familiekamer (3 of 4 volwassenen).

De faciliteiten van l’Elysée Val d’Europe

Hotel L'Elysee bij DisneylandHet hotel biedt de gasten gratis Wi-Fi. In het restaurant gelegen bij het hotel kun je genieten van Franse en internationale gerechten. Je kunt hier ook gebruik maken van het terras, ontspannen een cocktail drinken bijvoorbeeld in de bar van het hotel. De bar is gescheiden van het restaurant door een kleine tuin onder een loopbrug. Er wordt privé parkeergelegenheid aangeboden bij het hotel. Wil je je graag laten verwennen tijdens je verblijf in het hotel? Dan kun je genieten van heerlijke maaltijden die je de hele dag door worden aangeboden. Geniet van het prachtige uitzicht dat je hebt vanuit de kamers.

Andere hotels bij Disneyland Parijs

Bij Disneyland Parijs liggen veel hotels in de buurt waar je kunt overnachten. Andere hotels waar je kunt overnachten zijn het Dream Castle Hotel, het Radisson Blu Hotel en het Magic Circus Hotel.

, , ,