Magic Circus Hotel bij Disneyland Paris

Magic Circus Hotel bij Disneyland Paris

Magic Circus Hotel is een prachtig hotel dat op slechts tien minuten rijden ligt van Disneyland Parijs dat vroeger Euro Disney heette. Het hotel ligt op slechts 4 km van het RER station Val d’Europe en het winkelcentrum. Bij het hotel wordt er gebruik gemaakt van een pendeldienst naar de pretparken. Bij de receptie van het hotel kun je tickets kopen voor Disneyland.

Aanbieders van het Magic Circus Hotel

De kamers van het Magic Circus Hotel bij Disneyland

De kamers van Magic Circus Hotel bij Disneyland Parijs

De kamers hebben het thema circus en hebben alle uitzicht over de tuin of over het meer. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en kabeltelevisie met kinderkanalen. Er kan gekozen worden voor verschillende kamers, zoals de tweepersoonskamer, de familiekamer, de familiekamer of tweepersoonskamers met fles champagne, de familiekamer met twee aangrenzende kamers, de kindersuite of de torensuite.

Weekendjeweg.nlWeekendjeweg.nlBoek het Magic Circus Hotel bij Disneyland op Weekendjeweg.nl!Meer informatie

De faciliteiten van Magic Circus Hotel bij Disneyland Parijs

Faciliteiten bij het Magic Circus Hotel bij Disneyland ParisBij het hotel kun je genieten van het zwembad, een fitnessruimte en een spa met schoonheidsbehandelingen. Er is een recreatieruimte aanwezig met videospelletjes en een gratis Wi-Fi verbinding in de hele accommodatie waar je gratis gebruik van kunt maken.

Het restaurant bij het hotel, restaurant L’Etoile, zorgt voor heerlijke traditionele en regionale gerechten. Je kunt ontspannen op het terras of in de bars des Artistes (hier worden heerlijke hapjes geserveerd).

De Jong IntraDe Jong IntraBekijk de voordelige tarieven voor het Magic Circus Hotel bij De Jonge Intra!Meer informatie

Andere hotels bij Disneyland Parijs

Andere hotels die dichtbij Disneyland Parijs liggen en waar je uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld het Dream Castle Hotel, het Radisson Blu Hotel en l’Elysée Val d’Europe. Alle hotels beschikken over een ruim kameraanbod waar je uit kunt kiezen. Er is in de hotels ook aan de kinderen gedacht. Zo zijn er speciale familiekamers te boeken waar je alle ruimte hebt om met zijn allen te genieten van een heerlijk weekendje of weekje weg.

,