Efteling Bosrijk: Het vakantiepark van de Efteling in Kaatsheuvel

Efteling BosrijkEfteling Bosrijk is het nieuwe vakantiepark van de Efteling in Kaatsheuvel en bestaat uit sfeervolle huisjes en appartementen in een bosrijke omgeving. Altijd al willen genieten van rust en vrijheid in een prachtige natuur en daarnaast de mogelijkheid om onbeperkt het Efteling Park te bezoeken? Bezoek dan het Efteling Bosrijk!

Activiteiten bij Efteling Bosrijk

Naast rust, vrijheid en onbeperkt bezoek tot het Efteling Park biedt Efteling Bosrijk ook entertainment. Zo zijn er Klaas Vaak en de Zandkabouters die ’s avonds voor het slapen gaan onder de poort van het Poorthuys verhalen vertellen waar kinderen naar kunnen luisteren voor het slapen gaan. Ook kunnen kinderen Hans en Grietje in levende lijve ontmoeten tijdens het seizoensbuffet, of meezingen met Roodkapje tijdens het Efteling Ontbijt.

De faciliteiten van Efteling Bosrijk

Efteling BosrijkNa uw bezoek aan de Efteling kunt u in het Eethuys nagenieten met een drankje en een hapje, genieten van overheerlijke versie pizza’s gebakken in de oeroude traditionele oven, gezellig uit eten in het restaurant of zwemmen in het Badhuys, een overdekt zwembad met een baby- en peuterbad.

Er zijn verschillende arrangementen en woningen te boeken in het Efteling Bosrijk. Hieronder een overzicht van arrangementen en woningen, zodat u een geschikte keuze kunt maken.

Efteling Bosrijk Arrangementen

Alle onderstaande arrangementen zijn inclusief onbeperkt toegang tot het Efteling Park gedurende uw verblijf. Klik op één van onderstaande arrangementen voor prijsinformatie en om eventueel uw verblijf te boeken.

Efteling Bosrijk Aanbieders

, , ,