Efteling Hotel: in sfeer overnachten in Kaatsheuvel

Efteling HotelHet Efteling Hotel is het hotel van de Efteling en ligt tegenover het park. Het hotel wordt ook wel het ‘zwevende kasteel’ genoemd en is een sprookjesachtig viersterren hotel met 122 kamers. Het hotel is geheel in de stijl van de Efteling gebouwd, zodat u zich uw hele verblijf in een sprookje waant. Als u overnacht in het Efteling Hotel zit de entree tot het Efteling attractiepark bij de prijs inbegrepen. U mag ‘s ochtends u een kwartier voor openingstijd via een speciale ingang naar binnen, en speciaal voor u zullen enkele attracties al geopend zijn.

De kamers van het Efteling Hotel

Efteling HotelAlle kamers in het Efteling Hotel zijn voorzien van airconditioning, een TV met Efteling(kinder)zenders en filmkanalen, gratis draadloos internet en een kluisje. Naast standaard twee- en vierpersoons comfortkamers kent het Efteling Hotel wel twintig themasuites, zoals de Fata Morgana suite, de Hans en Grietje suite of de Sneeuwwitje suite.

Faciliteiten van het Efteling Hotel

Efteling HotelHet Efteling Hotel heeft overal rekening gehouden met kinderen. Zo is er een speciale kinder-incheckbalie bij de receptie, kunnen kinderen in de zomer genieten van de buitenspeeltuin, en is er een Pardoes Theater in de ontvangstlobby waar bekende Efteling-series zoals Sprookjesboom worden uitgezonden. ‘s Avonds kunt u met het gehele gezin heerlijk à la carte dineren in een sfeervolle Efteling-ambiance in Restaurant De Hoffelijke Heraut of onder het genot van een drankje genieten van de vele Anton Pieck collectorsitems in Bar de Gelagkamer. In de zomer kunt u heerlijk nagenieten van een dag in de Efteling op het sfeervolle terras.

Efteling Hotel Aanbieders

Naast het Efteling Hotel biedt de Efteling ook de mogelijkheid om te verblijven in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk. Voor meer informatie over dit vakantiepark kunt u hier kijken.

, ,