Hotel am Park: overnachten voor de ingang van Europa-Park

Hotel am Park bij Europa-ParkHotel am Park ligt op slechts 50 meter van de ingang van Europa-Park in Rust en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf bij Europa-Park. Het hotel is geopend in 1999 en heeft een typisch Duitse uitstraling.

De kamers van Hotel am Park bij Europa-Park

De kamers van Hotel am Park bij Europa-ParkHotel am Park beschikt over 47 kamers van verschillende grootte. Zo kunt u kamers boeken voor twee personen of voor de gehele familie (tot 6 personen). De kamers zijn ruim en licht, en voorzien van houten interieurs. De kamers zijn onder andere voorzien van een douche, toilet, satelliet TV en een haardroger. Meer informatie over de onder andere de actuele prijzen van de kamers kunt u hier vinden.

Booking.comHotel am Park op Booking.comVoor meer informatie en beste aanbiedingen van dit hotel bij Europa-Park!Meer informatie

De faciliteiten van Hotel am Park

Restaurant bij Hotel am Park bij Europa-ParkAls gast van Hotel am Park kunt u elke ochtend gebruik maken van een traditioneel Duits ontbijtbuffet. Daarnaast worden in het restaurant ‘Am Park’ typisch Duitse gerechten gereserveerd. In het restaurant ‘Casa Nova’ kunt u genieten van pizza en pasta. Dit restaurant beschikt ook over een kinderhoek en speelplaats, zodat uw kinderen in ieder geval niet verveeld zullen raken. Met warm weer kunt u heerlijk genieten in de biertuin van Hotel am Park.

Entreekaarten voor Europa-Park kunnen in Hotel am Park worden aangeschaft, zodat u ‘s ochtends bij het park niet meer in de rij hoeft te staan, en uw auto kan gratis geparkeerd worden in de privé-parkeergarage van het hotel.

Geïnteresseerd in een verblijf bij Hotel am Park? Klik hier voor de actuele prijzen en aanbiedingen!

, ,