Hotel Castillo Alcazar bij Europa-Park: Waan je in de Middeleeuwen!

Hotel Castillo Alcazar

Overnachten in een oud Spaans kasteel uit de Middeleeuwen? Het kan in Hotel Castillo Alcazar bij Europa-Park in Duitsland. Dit 4-sterrenhotel ligt tegen het pretpark Europa-Park aan en gasten hebben dagelijks speciale vroegtijdige toegang tot park. Hotel Castillo Alcazar zal er voor zorgen dat je verblijf bij Europa-Park een onvergetelijke ervaring zal zijn! Dat ook anderen hier een onvergetelijke ervaring hebben gehad blijkt wel uit de positieve recencies die Hotel Castillo Alcazar krijgt.

Hotels.comHotels.comBoek Hotel Castillo Alcazar bij Europa-Park op Hotels.com!Meer informatie

De kamers van Hotel Castillo Alcazar bij Europa-Park

Kamer Hotel Castillo AlcazarHotel Castillo Alcazar beschikt over ongeveer 120 kamers in alle prijsklassen. Alle kamers beschikken over een flat screen TV, een douche en toilet en gratis internet. De standaard kamers en comfort kamers zijn geschikt voor gezinnen tot vijf personen en bieden alles wat jij en je gezin nodig hebben. Wil je net iets meer luxe? Boek dan een gethematiseerde suite. Deze suites zijn geschikt voor maximaal vier personen en zijn volledig in Spaanse stijl gethematiseerd. De mooiste kamer van het hotel is de presidential suite. Deze kamer is geschikt voor maximaal zes personen en bevindt zich op de bovenste etage van het hotel.

De faciliteiten van Hotel Castillo Alcazar bij Europa-Park

Hotel Castillo Alcazar beschikt over een bar en een restaurant. In de bar met de naam Buena Vista Club kun je genieten van een geweldig uitzicht over Europa-Park en de omgeving. In de zomer kan je zelfs genieten van een cocktail op het geweldige dakterras. Castillo is de naam van het buffet restaurant in Hotel Castillo Alcazar. In dit restaurant worden Spaanse en internationale gerechten geserveerd, en ‘s ochtends kun je hier gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet.

In de zomer kan je aan het zwembad van Hotel Castillo Alcazar bijkomen van een drukke dag in Europa-Park. Daarnaast kan je wanneer je ouder dan 18 jaar bent het gehele jaar door gebruik maken van de Sauna van het hotel.

, , ,