Hotel Colosseo bij Europa-Park: overnachten in Romeinse stijl!

Hotel Colosseo

Gelegen binnen de grenzen van Europa-Park, beoordeeld met vier sterren en gebouwd in authentiek Romeinse stijl: een leuker hotel dan Hotel Colosseo vindt u niet! Ook fijn: met een overnachting kunt u het attractiepark meerdere dagen bezoeken, en dat is het grootste thematische pretpark van Duitsland wel waard. Maar ook een bezoek aan de nabijgelegen stad Freiburg is een absolute aanrader. Reden genoeg om verder te lezen over de overnachtingsmogelijkheden bij Hotel Colosseo, dus. Bekijk ook de positieve beoordelingen op booking.com eens.

De hotelkamers van Hotel Colosseo

Hotel Colosseo beschikt over 350 rookvrije kamers, voorzien van een flat screen televisie en een badkamer met handdouche. Er wordt een dagelijkse schoonmaakservice aangeboden en voor de kleintjes zijn speciale kinderbedjes beschikbaar. Een deel van de kamers kijkt uit over de sfeervolle Italiaanse binnenplaats, op zijn Italiaans ook wel de piazza genoemd. Dat de Romeinse inrichting van de kamers ook bij de bezoekers van D-reizen in de smaak viel, blijkt uit de positieve beoordelingen die zij geven.

Aanbieders van Hotel Colosseo bij Europa-Park

De voorzieningen van Hotel Colosseo

Hotel Colosseo

De voorzieningen worden op de website van D-reizen eveneens ronduit positief becijferd. Dat is niet verrassend, gezien de talloze mogelijkheden die het hotel biedt. U kunt genieten van het binnen- en buitenzwembad en de Finse sauna, of heerlijk eten in één van de restaurants. Meer zin in een drankje? Dat kan in het café of de bar bij het zwembad. De kinderen vermaken zich met het animatieprogramma of in het twee verdiepingen tellend speelparadijs. Ook massages, beautybehandelingen en kappersdiensten zijn ter plekke beschikbaar. Aangezien u zelfs binnen het hotel kunt winkelen, hoeft u bijna de deur niet meer uit. Bijna… want het attractiepark kunt u natuurlijk niet onbezocht laten! Via de voetgangerstunnel bent u er snel en zonder moeite. Veel plezier!

,