Hotel El Andaluz bij Europa-Park: overnachten in Spaanse sferen!

Hotel El Andaluz bij Europa-Park

In het sprookjesachtige Hotel El Andaluz bij Europa-Park waant u zich volledig in Spanje. Van de mozaïekvloeren tot de Spaanse menukaarten: het zonnige thema is tot in detail uitgewerkt. Hotel El Andaluz heeft vier sterren, is onderdeel van Europa-Park en is bij uitstek geschikt voor gezelschappen met kinderen. Hoe tevreden eerdere gasten over dit alles waren, leest u bijvoorbeeld in de positieve recensies.

Hotels.comHotels.comBoek Hotel El Andaluz bij Europa-Park op Hotels.com!Meer informatie

De kamers van Hotel El Andaluz bij Europa-Park

Hotel El AndaluzHotel Andaluz beschikt over 192 kamers. Geheel passend bij het thema, hebben deze allemaal een terracotta vloer en een Spaanse inrichting. De kamers zijn voorzien van een flat screen televisie, een telefoon met directe buitenlijn en een bureau. Bovendien is er een draadloze internetverbinding, helemaal gratis! Een deel van de kamers kijkt uit over de gezellige Spaanse binnenplaats met vijver en fontein. U kunt met maximaal vier personen (twee volwassenen en twee kinderen) in uw kamer verblijven. Zo bent u gezellig samen en bespaart u bovendien de nodige euro’s. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van alle faciliteiten op de kamers van Hotel El Andaluz bij Europa-Park.

ArkeArkeBoek voordelig een meerdaags verblijf bij Hotel El Andaluz via Arke!Meer informatie

Hotel El Andaluz

De faciliteiten van Hotel El Andaluz bij Europa-Park

Natuurlijk heeft het hotel de faciliteiten die u verwacht bij een viersterrenhotel. Zo beschikt het Spaanse hotel over een spa, een fitnesscentrum en een buitenzwembad dat in de zomermaanden geopend is. Voor de kleintjes is er een apart kinderzwembad. Een hapje of drankje neemt u in het restaurant, de bar of de lounge van het hotel en het ontbijt is voor alle gasten gratis! Uw kinderen vermaken zich in de speelhoek, de minidisco, of met het speciaal op hun gerichte animatieprogramma. Overbodig om te melden: ook Europa-Park zorgt met haar ruim 100 attracties en shows voor eindeloos vermaak. Toch even toe aan iets anders? De stad Freiburg ligt op slechts 35 km afstand en is zeker een bezoekje waard.

Aarzel niet langer, maar boek meteen!

, ,