Hotel Kosel bij Europa-Park in Rust

Hotel Kosel bij Europa-Park in RustHotel Kosel is een familievriendelijk 3-sterrenhotel op slechts enkele minuten van de ingang van Europa-Park. Naast de prima ligging heeft het hotel een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarmee is Hotel Kosel de ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan Europa-Park! Naast een bezoek aan Europa-Park is de ligging van het hotel ook zeer geschikt voor wandel- en fietstochten in het Zwarte Woud of de Vogezen.

Hotel Kosel bij Europa-Park krijgt van eerdere bezoekers zeer goede recensies op Booking.com.

Hotel Kosel bij Europa-Park in Rust

De kamers van Hotel Kosel bij Europa-Park

Hotel Kosel is een kleinschalig hotel met 14 hotelkamers, wat zorgt voor een gezellige sfeer. Alle moderne kamers zijn voorzien van een douche en toilet met haardroger en spiegel, een kluisje en een satelliet-TV. Enkele kamers beschikken over een telefoon, airconditioning en balkon of terras.

Aanbieders van overnachtingen bij Hotel Kosel

Hotel Kosel bij Europa-Park in Rust

Faciliteiten van Hotel Kosel bij Europa-Park

Om de dag goed te beginnen serveert Hotel Kosel dagelijks een goed en gevarieerd ontbijtbuffet in de gezellige ontbijtzaal. Wil je daarna Europa-Park bezoeken hoef je bij het park niet in de rij te staan, want kaarten voor Europa-Park kan je direct bij Hotel Kosel aanschaffen. De auto kan geparkeerd blijven staan op de gratis parkeerplaats van het hotel, want in slechts drie minuten lopen ben je bij de ingang van Europa-Park!

Ben je geïnteresseerd in een verblijf bij Hotel Kosel? Klik dan hier om de laatste aanbiedingen te bekijken!

, , , ,