Hotel Ricci bij Europa-Park in Rust

Hotel Ricci RustOp slechts 10 minuten van Europa-Park ligt dit sfeervolle familiehotel. Onder andere dankzij de gastvrije Italiaanse familie die dit hotel runt zul je je echt op vakantie voelen en heb je de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke espresso of een heerlijk ontbijt aan de rivier de Elz, die vlak langs het hotel stroomt.

Eerdere gasten van Hotel Ricci geven dit hotel bij Europa-Park een zeer positieve beoordeling, onder andere op het gebied van hygiëne en vriendelijkheid en bekwaamheid van het personeel.

Hotel Ricci Rust

De kamers van Hotel Ricci bij Europa-Park

Hotel Ricci in Rust beschikt over 11 kamers die Italiaans gedecoreerd zijn. U heeft de keuze uit een tweepersoonskamer of een kamer voor het gehele gezin. Alle kamers zijn voorzien van onder andere een moderne badkamer, douche en toilet. Ook kabeltelevisie en radio zijn aanwezig op alle kamers.

Er kan maximaal één bed of babybedje worden bijgeplaatst in een kamer, en voor extra personen op een kamer geldt een toeslag. Kijk voor actuele toeslagen op Booking.com. Een extra bed of babybedje zal altijd voor uw verblijf aangevraagd moeten worden bij Hotel Ricci.

Booking.comBooking.comKlik hier voor actuele prijzen en aanbiedingen van Hotel Ricci bij Europa-Park!Meer informatie

Hotel Ricci Rust

De faciliteiten van Hotel Ricci bij Europa-Park

Na een dag in Europa-Park kunt u bij Hotel Ricci heerlijk uitrusten in de bar met uitzicht over de Elz rivier. U kunt hier genieten van een heerlijk glas rode wijn. Ook wijst de eigenaar van Hotel Ricci u graag de weg naar de beste restaurants in de omgeving. Deze restaurant bevinden zich vooral in het centrum van Rust, dat op loopafstand van het hotel is.

Geinteresseerd in een verblijf in Hotel Ricci bij Europa-Park in Rust? Klik hier om uw verblijf in dit familiehotel te boeken!

, , ,