Hotel Port Royal: hèt hotel van Heide Park Resort Soltau

Hotel Port Royal SoltauGeïnspireerd op het Caribische fort genaamd Port Royal, staat dit gezellige en betaalbare familiehotel geheel in het teken van het piratenthema. Nog fijner: het hotel ligt op loopafstand van Heide Park Soltau, het pretpark met geweldige attracties voor alle leeftijden!

Het is dan ook geen wonder dat er volop positieve beoordelingen te vinden zijn over Hotel Port Royal bij Heide Park Soltau op Booking.com en Hotels.com, waarbij vooral de goede locatie en de vriendelijkheid van het personeel zeer goed beoordeeld worden!

De kamers van Hotel Port Royal bij Heide Park Soltau

Kamer Port Royal SoltauHet hotel bestaat uit 166 kamers, elk voorzien van een badkamer met bad-douchecombinatie, handdoeken en toiletartikelen, en een apart zitgedeelte. Iedere kamer is bovendien voorzien van een kluisje, een televisie en een draadloze internetverbinding. Er zijn leuke details, zoals een houten badkuip, die het hotel een historische ambiance geven. Extra service: u ontvangt een gratis krant van het hotel. De kamers zijn beschikbaar voor maximaal 6 personen. Zo kan het hele gezin bij elkaar blijven: praktisch, en wel zo gezellig. De bezoekers van D-reizen beoordeelden de kamers van het hotel met een 8,8!

Aanbieders van Hotel Port Royal bij Heide Park Soltau

Restaurant Port Royal Soltau

De faciliteiten van Hotel Port Royal bij Heide Park Soltau

U kunt zich natuurlijk dagenlang vermaken in Heide Park Resort Soltau. Toch even toe aan iets anders? Het hotel biedt u de gelegenheid. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of gamekamer, en er kan gebiljart en gedart worden. Op slechts 3 km afstand vindt u een golfbaan, waar u lekker bij kunt komen in de buitenlucht. Ook zijn er volop mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Al genoeg bewogen? Geniet dan van de service op het dakterras of in de piratenbar. Ook om te eten hoeft u de deur niet uit: Hotel Port Royal beschikt over een eigen restaurant inclusief dinner show!

Enthousiast geworden? Boek dan snel!

, ,