Holiday Camp bij Heide Park Resort

Holiday Camp Heide Park

Als je voor Holiday Camp bij Heide Park Resort kiest, dan kies je voor een verblijf in charmante blokhutten. Heide Park Resort Holiday Camp is gelegen in Soltau. Je hebt meteen toegang tot het Heide Park Resort. Je kunt de kaartjes in het hotel afhalen. Op onder andere Booking.com krijgt Holiday Camp goede beoordelingen.

Holiday Camp huisjes

De huisjes van Holiday Camp bij Heide Park Resort

Alle huisjes van Holiday Camp zijn familievriendelijk ingericht en allemaal voorzien van lichte, houten meubels en een gedeelde badkamer. Er zijn als je dat wenst gratis kluisjes beschikbaar. Voor het beddengoed en voor de handdoeken wordt automatisch gezorgd. Je kunt kiezen voor een houten cabine met gedeelde badkamer voor vier personen, of een houten huisje met gedeelde badkamer voor 1-2 volwassenen of voor 3 volwassenen.

Booking.comBooking.comBoek Holiday Camp bij Heide Park Resort op Booking.com!Meer informatie

De faciliteiten van Holiday Camp bij Heide Park Resort

Heide ParkJe wordt meegenomen in een originele campingsfeer, je krijgt dagelijks een heerlijk vers ontbijt en je hebt toegang tot veel recreatiefaciliteiten. Bij het Heide Park Resort kunnen de kinderen heerlijk spelen in de kleurrijke speeltuin en gebruik maken van de entertainmentprogramma’s voor zowel de kinderen als volwassenen. Er zijn ook recreatieve buitenactiviteiten zoals strandvolleybal, strandvoetbal en badminton. Tijdens je verblijf kun je dineren bij restaurant Acapulco. Als het warm weer is dan wordt er op het terras gebarbecued en in de strandbar Mojito worden de exotische cocktails geserveerd.

Andere overnachtingsmogelijkheden bij Heide Park Resort

Hotels waar je kunt verblijven als je een bezoekje wilt brengen aan Heide Park zijn bijvoorbeeld Landhaus Eden, Hotel Am Böhmepark, Heidehotel Anna of Ferien und Gaestehaus Harms.

,