Hotels bij Movie Park Germany: Arrangementen en overnachtingen

Movie Park Germany

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van hotels bij Movie Park Germany. In sommige gevallen bieden de hotels ook speciale Movie Park arrangementen aan. Wilt u meer weten over Movie Park Germany? Kijk dan op de algemene Movie Park Germany pagina voor meer informatie.

Best Western Parkhotel Oberhausen

Best Western Parkhotel Oberhausen: Overnachten bij Movie Park Germany!

Best Western Parkhotel Oberhausen is een modern vier-sterren hotel op slechts 14 kilometer van Movie Park Germany! Naast Movie Park Germany liggen ook de steden Düsseldorf en Essen vlakbij Oberhausen, en ook kunt u in de zomer dagelijks gebruik maken van e gratis shuttle service naar Movie Park Germany en het gehele jaar door van de gratis shuttle service naar CentrO, het grootste winkelcentrum van Europa.

Van der Valk Hotel Gladbeck: Vlakbij Movie Park Germany!

Het van der Valk Hotel Gladbeck ligt op slechts 15 minuten van Movie Park Germany, en is daarmee uw perfecte verblijfplaats voor een meerdaags bezoek aan Movie Park Germany! Naast dat het van der Valk Hotel Gladbeck vlakbij Movie Park Germany ligt, biedt het u ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het centrum van Düsseldorf, het nabijgelegen winkelcentrum CentrO of de indoorskihal Alpincenter in Bottrop.

Courtyard By Mariott Gelsenkirchen

Hotel Courtyard by Marriott Gelsenkirchen: Viersterrenhotel bij Movie Park Germany

Het viersterrenhotel Courtyard by Marriott Gelsenkirchen ligt op slechts 9 kilometer van Movie Park Germany en is daarmee dé perfecte locatie voor uw langere verblijf bij Movie Park Germany! Hotel Courtyard by Marriott Gelsenkirchen ligt naast het voetbalstadion van Schalke 04, waaraan u ook een bezoek kunt brengen voor een rondleiding door dit nieuwe multifunctionele voetbalstadion!

Arcadia Hotel Bottrop bij Movie Park Germany

Arcadia Hotel Bottrop: vlakbij Movie Park Germany!

Arcadia Hotel Bottrop is een modern viersterrenhotel en is gelegen in het centrum van Bottrop. Door de ligging in het centrum van Bottrop is Arcadia Hotel Bottrop een ideaal hotel om te verblijven bij een meerdaags bezoek aan Movie Park Germany. Het hotel ligt op slechts 13 kilometer van Movie Park Germany, en daarnaast bevinden het Legoland Discovery Centre in Duisburg (21 kilometer) en het grote aquaria in Sealife Oberhausen zich op enkele kilometers van Arcadia Hotel Bottrop.