Hotels bij Plopsaland de Panne

Hotels bij Plopsaland de Panne

Hotel Cosmopolite bij Plopsaland De Panne

Hotel Cosmopolite: Overnachten bij Plopsaland De Panne!

Dit nieuwe driesterren hotel ligt in hartje Nieuwpoort bad, aan de kust van België. Het hotel is sinds 2009 een partnerhotel van Plopsaland de Panne, en het park is dan ook uitstekend te bereiken. Het hotel ligt in het hart van Nieuwpoort bad aan het begin van de winkelstraat, op slechts 100 meter van de zee.

Bed en Breakfast Hotel Oxalis

Bed & Breakfast Hotel Oxalis bij Plopsaland De Panne

Bed & Breakfast Hotel Oxalis is een huiselijke vrijstaande villa in Koksijde, een Belgische kustplaats op slechts 15 minuten rijden van Plopsaland De Panne. Ook het strand is zeer gemakkelijk te bereiken en ligt op slechts 5 minuten lopen van Bed & Breakfast Hotel Oxalis.

Hotel Hof ter Duinen

Hotel Hof ter Duinen: Vlakbij Plopsaland De Panne

Het 3-sterren familiehotel Hotel Hof ter Duinen ligt vlakbij de duinen, het strand en de zee in Oostduinkerke aan Zee (Koksijde). Plopsaland ligt op slechts 15 minuten van Hotel Hof ter Duinen en is per tram – die voor de deur van het hotel stopt – te bereiken. Na een dag in Plopsaland de Panne kunt u in dit hotel heerlijk tot rust komen.

Hotel Cajou bij Plopsaland De Panne

Hotel Cajou: Overnachten bij Plopsaland De Panne

Hotel Cajou is ideaal gelegen voor het bezoeken van Plopsaland De Panne, maar ook voor het bezoeken van het strand is de locatie van dit hotel ideaal. Hotel Cajou ligt namelijk op slechts 50 meter van het strand. Plopsaland De Panne ligt op slechts 2 kilometer van Hotel Cajou, en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Hotel des Princes

Hotel des Princes Prinsenhof bij Plopsaland de Panne: Sfeervol familiehotel

Hotel des Princes Prinsenhof is een gezellig familiehotel op 40 meter van een heerlijk breed zandstrand aan de Noordzee. Ook bent binnen een mum van tijd in het geweldige attractiepark Plopsaland De Panne. Op 150 meter van het hotel vindt u de kusttram, die u naar andere gezellige kustdorpen en Plopsaland de Panne brengt.

Hotel La Terrasse

Hotel La Terrasse: Plopsaland wordt een vakantie!

Wanneer u van uw bezoek aan Plopsaland De Panne een echte vakantie wilt maken, is Hotel La Terrasse de perfecte uitvalsbasis! Op 5 minuutjes rijden van Plopsaland, vlakbij het strand en naast het Houtsaegerduinen Natuurreservaat ligt Hotel La Terrasse op een prachtige locatie. Door deze ligging is Hotel La Terrasse voor gezinnen met jonge kinderen een echte aanrader.

Hotel Cecil

Hotel Cecil: vlakbij Plopsaland De Panne en de heerlijke kust

Op slechts 3 kilometer van attractiepark Plopsaland De Panne vindt u Hotel Cecil. Hotel Cecil ligt aan een rustig marktplein, in het gezellige centrum van De Panne. Wanneer u uw bezoek aan Plopsaland De Panne wilt combineren met een bezoekje aan de prachtige Belgische kust is Hotel Cecil de perfecte uitvalsbasis.