Hotel Legoland in Denemarken

Hotel Legoland

Hotel Legoland is gelegen bij Legoland in Denemarken. Het is een heel familievriendelijk hotel en heeft een eigen ingang naar het populaire park Legoland Billund. Het hotel ligt ook nog op slechts 800 meter van het waterpark Lalandia en de luchthaven van Billund vind je op minder dan tien minuten rijden met de auto. Bij het hotel kun je gratis parkeren. Op onder andere Hotels.com krijgt Hotel Legoland in Billund uitstekende beoordelingen.

Kamers Hotel Legoland

De kamers van Hotel Legoland

Aller kamers in dit hotel zijn voorzien van gratis WiFi, flatscreen tv en geschenken van Lego voor alle kinderen. De kamers zijn allemaal erg kleurrijk ingericht en zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. Ook is er een kindvriendelijke badkamer aanwezig. De meeste kamers hebben een mooi uitzicht over Legoland. Een aantal kamers is ingericht in een bepaald thema en heeft de beschikking over speeltafels en legostenen. Je kunt de piratenkamer boeken, een Kingdom Kamer, een LEGO Friends kamer, een tweepersoonskamer of de familiekamer. Ook is er een Superior familiekamer voor je beschikbaar in Hotel Legoland.

Aanbieders van Hotel Legoland

De faciliteiten van Hotel Legoland bij Legoland

Legoland HotelBij Hotel Legoland heb je gratis toegang tot de sauna, het zwembad en de fitnessruimte. Tot de faciliteiten van het hotel behoren voor de kinderen een spelletjesruimte, een speeltuin en tal van activiteiten. Je kunt volop genieten van het zwembad met glijbanen en kinderbaden. Ook is er een winkel met de meest recente producten van Lego.

Andere hotels bij Legoland

Een ander hotel gelegen dicht in de buurt van Legoland is Lalandia Billund Resort.

,