Lalandia Billund Resort bij Legoland

Legoland Billund

Lalandia Billund Resort is een van de meest populaire resorts in Denemarken. Het verblijf ligt op vijf minuten rijden van attractiepark Legoland en biedt een waterpark van meer dan 10.000 m² en moderne huisjes. Je vindt de huisjes tussen de 500 meter en de 3 kilometer van Legoland en gelegen op vijf minuten rijden van de luchthaven van Billund. Andere bezoekers zijn erg enthousiast over hun verblijf in Lalandia Billund Resort, zoals je kunt lezen in de beoordelingen op Booking.com en Hotels.com.

De huisjes van Lalandia Billund Resort bij Legoland

Lalandia Billund LegolandBij Lalandia Billund Resort geniet je van prachtige huisjes met een flat screen tv en een patio. Alle huisjes op dit park zijn erg ruim en zijn voorzien van een woonkamer met een open keuken en een gedeelte waar je kunt eten. Er is ook een elektrische kookplaat aanwezig, een magnetron en een vaatwasser. De huisjes hebben allemaal de beschikking over een eigen parkeerplaats. Je kunt verblijven in bijvoorbeeld het Classic Plus vakantiehuis, een Design Plus vakantiehuis of in een Nordic Plus vakantiehuis. Kijk op Hotels.com voor meer informatie over de verschillende huisjes.

Aanbieders van Lalandia Billund Resort bij Legoland

De faciliteiten van Lalandia Billund Resort bij Legoland

Lalandia Billund ZwembadOm te ontspannen kun je gebruikmaken van de binnen- en buitenzwembaden bij Lalandia Billund Resort. Er zijn ook sauna’s en hottubs. Als je lekker actief wilt zijn dan kun je naar de sportschool of een activiteit reserveren in de sporthal. De kinderen mogen zich uitleven bij de overdekte minigolfbaan, het speelparadijs Monky Tonky Land en de bowlingbaan. Er zijn ook veel restaurants en cafés op het terrein.

Andere hotels bij Legoland

Een ander hotel gelegen dicht in de buurt van Legoland is Hotel Legoland.

, ,