Movie Park Germany

Movie Park Germany

In Bottrop, niet ver over de Nederlandse grens, ligt het spectaculaire attractiepark Movie Park Germany. Hier beleeft u met het hele gezin een dag om nooit te vergeten! Kinderen ontmoeten hun leukste televisiefiguren, zoals Dora de Explorer en Spongebob. De echte durfals vermaken zich in één van de achtbanen of andere spannende attracties op bijvoorbeeld de gezellige Santa Monica Pier.

De vele restaurantjes en gezellige winkeltjes maken de dag compleet. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u in Movie Park Germany ook nog eens genieten van geweldige shows en fantastische evenementen!

Toegangsbewijzen voor Movie Park Germany

De entreeprijs van Movie Park Germany voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar bedraagt 34 euro per persoon. Toegangsbewijzen voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar kosten 28 euro per persoon en kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot Movie Park Germany. Bestel nu uw toegangsbewijzen online om niet in de rij te hoeven staan bij de ingang van het park en krijg 3 euro korting per kaartje!

De attracties van Movie Park Germany

In attractiepark Movie Park Germany zal iedereen zich vermaken. Er is gedacht aan jong en oud! Kinderen zullen hun ogen uitkijken in Nickland, waar ze zich in de wereld van hun favoriete televisievriendjes begeven. Maak een jungle-expeditie door een gekleurd regenwoud in Dora’s Big River Adventure of maak een vlucht in Jimmy Neutron’s Atomic Flyer! Als je liever een bezoekje brengt aan Spongebob in Bikinibroek, dan kan dat. Maar pas op! De Vliegende Hollander achtervolgt jullie! Probeer hem snel af te schudden!

Ook volwassenen zullen zich in Movie Park Germany zeker niet vervelen! In The Old West kunt u bijvoorbeeld een bloedstollende rit maken in de eerste houten Duitse achtbaan! De Bandit is gebouwd naar traditioneel Amerikaans voorbeeld en neemt u mee naar grote hoogtes en steile afdalingen. Is dat nog niet spannend genoeg? Ga dan naar The High Fall, waar u na een paar seconden op 60 meter hoogte met uw voeten los heeft gebungeld, een vrije val met een snelheid van wel 90 kilometer per uur maakt! De MP Xpress is een hele speciale achtbaan, waarbij u niet gewoon in een karretje op een rails zit, maar waar de rails boven uw hoofd hangt. U hangt dus met uw voeten vrij terwijl u door scherpe bochten en spannende loopings zoeft.

Van Helsings Factory

Nieuw in Movie Park Germany is de Van Helsing’s Factory. In deze spannende attractie hebben vampieren en andere gevaarlijke wezens de boel overgenomen. Help Van Helsing, de grootste vampierjager aller tijden, om deze monsters te verslaan en je eigen leven te redden! Deze zinderende achtbaan in het donker is zeker de moeite waard.

De shows in Movie Park Germany

Het seizoen organiseert Movie Park Germany verschillende spectaculaire shows voor alle leeftijden. In de Character Show kunt u de Nickelodeon-sterren ontmoeten in Nickland en zelfs met ze op de foto gaan! Heeft u zin in wat meer actie? Dan is de Crazy Action Stunt Show de show wat voor u! U waant zich in een spannende actiefilm en geniet van spectaculaire stunts die worden afgewisseld met komedie.

De succesvolle Comicserie the X-men Revenge komt tot leven in de X-men Revenge: The Ultimate Actionshow. Word meegenomen naar Middle East Side en zie live hoe de X-Men strijden tegen hun machtige opponent Magneto.

Evenementen in Movie Park Germany

Het meest angstaanjagende en specatulaire evenement van Movie Park Germany is het Halloween Horror feest! Elk jaar wordt rond de maand oktober het park overgenomen door afgrijselijke monsters, afschuwwekende zombies en andere huiveringwekkende figuren. Kom tijdens het Halloween Horror feest naar Movie Park Germany en zie uw engste nachtmerries werkelijkheid worden! Durft u het aan om een bezoek te brengen aan een van de lugubere horror huizen?

Ook aan de ‘kleine monsters’ is gedacht tijdens het Halloween Horror feest. Omdat het Halloween Horror feest voor kinderen te eng kan zijn is in Nickland een speciaal monstervrije zone ingericht. Kinderen kunnen hier een vrolijk Halloween vieren door bijvoorbeeld pompoenen te snijden.

De faciliteiten van Movie Park Germany

Van zo’n dag vol spanning en avontuur krijgt u natuurlijk wel zin in wat lekkers! Gelukkig vindt u in Movie Park Germany een gevarieerd aanbod aan lekkere zoete lekkernijen en hartige snacks. In bijvoorbeeld de Bäckerei kunt u een heerlijk kopje koffie met een lekker belegd Duits broodje eten. Of heeft u na een spannende tocht door Nickland zin in een lekkere snack? Dan vindt u in Snackland genoeg heerlijke dranken, ijs en andere lekkernijen. Wanneer u van het vakantiegevoel op de Santa Monica Pier wilt genieten en zin krijgt in een lekker koud biertje, dan moet u echt een bezoekje brengen aan de gezellige American Sportsbar. Getapt bier en witbier van het vat samen met een verse krakeling of een bagel kunnen worden genuttigd in de aangrenzende Biergarten.

Santa Monica Pier

Wanneer u een leuke souvenir van Movie Park Germany wilt scoren hoeft u ook niet lang te zoeken! In de Bandit Shop kunnen vindt u vast en zeker een gaaf aandenken aan het Wilde Westen. Liever wat meer bling bling? Dan biedt de Camelot Juwelier u sieraden en accessoires aan die van u een echte ster zullen maken. Zo zijn er nog veel meer gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes die zeker een bezoekje waard zijn.

Parkeren bij Movie Park Germany

Wanneer u met de auto naar Movie Park Germany komt, is er volop parkeerruimte net buiten het park. De parkeerplaatsen staan goed aangegeven en de medewerkers zullen u naar een vrij plaatsje wijzen. Voordat u weer naar huis gaat moet u nog wel even een parkeerkaart kopen. Deze zijn verkrijgbaar in de automaten die u zowel op de parkeerplaats als bij de ingang van het park kunt vinden.

Mindervaliden of rolstoelgebruikers in Movie Park Germany

Alle shows, restaurants en winkels zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De verlaagde trottoirs zijn geel gemarkeerd. Sommige attracties zijn uit veiligheidsoverwegingen helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij enkele andere attracties hebben gasten met een lichamelijke beperking soms wat hulp nodig bij het in- en uitstappen. Het is dan ook aan te raden om het park samen met een begeleider te bezoeken. Omdat rolstoelgebruikers niet van alle attracties gebruik kunnen maken biedt Movie Park Germany hen een speciaal tarief.

Huisdieren in Movie Park Germany

In Movie Park Germany is het niet toegestaan om uw huisdieren mee te nemen. U kunt uw hond met een gerust hart achterlaten in het hondenpension, waar medewerkers goed voor uw hond zullen zorgen. Dit is alleen mogelijk wanneer uw hond is ingeënt tegen hondsdolheid (neem het inentingsbewijs mee). Het is belangrijk dat u uiterlijk drie dagen van tevoren een plaatsje voor uw hond in de dagopvang reserveert.

De openingstijden van Movie Park Germany

Op de dagen dat het park open is, opent Movie Park Germany zijn poorten om 10.00 uur. Het park sluit weer om 18.00 uur, 20.00 uur of 22.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Movie Park Germany.

Overnachtingsmogelijkheden voor Movie Park Germany

Pretpark-Hotels.nl heeft voor u een speciale selectie met hotels bij Movie Park Germany gemaakt. Deze hotels liggen allen vlakbij het park en zijn de ideale uitvalsbasis voor een meerdaags verblijf bij Movie Park Germany. In sommige gevallen bieden de hotels zelfs speciale Movie Park Germany arrangementen aan! Kijk op de pagina met Hotels bij Movie Park Germany voor meer informatie.