Arcadia Hotel Bottrop: vlakbij Movie Park Germany!

Arcadia Hotel Bottrop bij Movie Park GermanyArcadia Hotel Bottrop is een modern viersterrenhotel en is gelegen in het centrum van Bottrop. Door de ligging in het centrum van Bottrop is Arcadia Hotel Bottrop een ideaal hotel om te verblijven bij een meerdaags bezoek aan Movie Park Germany. Het hotel ligt op slechts 13 kilometer van Movie Park Germany, en daarnaast bevinden het Legoland Discovery Centre in Duisburg (21 kilometer) en het grote aquaria in Sealife Oberhausen zich op enkele kilometers van het hotel. Het grootste winkelcentrum van Europa – CentrO – is ook prima te bereiken vanuit Arcadia Hotel Bottrop, evenals de grootste indoor skipiste ter wereld. Al met al genoeg redenen voor een actief weekend waarbij u overnacht in Arcadia Hotel Bottrop!

Arcadia Hotel Bottrop bij Movie Park Germany

De kamers van Arcadia Hotel Bottrop

Het hotel beschikt over 102 luxe kamers die onder andere zijn voorzien van televisie, airconditioning en een kleine koelkast. Daarnaast beschikken alle kamers over een badkamer met een toilet, föhn, bad en aparte douche. Tegen betaling kunt u ook op uw kamer gebruik maken van draadloos internet.

Aanbieders van Arcadia Hotel Bottrop

Arcadia Hotel Bottrop bij Movie Park Germany

De faciliteiten van Arcadia Hotel Bottrop

In Arcadia Hotel Bottrop kunt u ‘s ochtends gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet. Overdag kunt u in de gezellige ProsBar terecht voor een drankje, waar ook ‘s avonds een ruim aanbod aan soepen, snacks en pasta’s worden geserveerd. Wanneer het mooi weer is, is ook het terras van het hotel geopend. Wanneer u aan uw conditie wil werken kunt u gebruik maken van het fitnesscentrum, en ontspannen kunt u in de sauna van Arcadia Hotel Bottrop.

, , ,