Best Western Parkhotel Oberhausen: Overnachten bij Movie Park Germany!

Best Western Parkhotel OberhausenBest Western Parkhotel Oberhausen is een modern vier-sterren hotel op slechts 14 kilometer van Movie Park Germany! Naast Movie Park Germany liggen ook de steden Düsseldorf en Essen vlakbij Oberhausen, en ook kunt u in de zomer dagelijks gebruik maken van e gratis shuttle service naar Movie Park Germany en het gehele jaar door van de gratis shuttle service naar CentrO, het grootste winkelcentrum van Europa. Best Western Parkhotel Oberhausen is zeer geschikt voor uw verblijf met het gehele gezin en voor kinderen kunnen in het hotel gratis ijs eten!

Movie Park Germany arrangementen bij Best Western Parkhotel Oberhausen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt Best Western Parkhotel Oberhausen u de mogelijkheid om een compleet Movie Park Germany arrangement te boeken inclusief de toegang tot Movie Park Germany en ontbijtbuffet in Big Western Parkhotel Oberhausen! U heeft de keuze uit verschillende arrangementen met de mogelijkheid om één of twee nachten te verblijven in Big Western Parkhotel Oberhausen.

Aanbieders van Movie Park Germany Arrangementen

De kamers en faciliteiten in het Best Western Parkhotel Oberhausen

De Kamers van Best Western Parkhotel OberhausenDe kamers van het Best Western Parkhotel Oberhausen zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken alle kamers over een televisie, draadloos internet, airconditioning, minibar, bureau, badkamer met bad en douche, en een toilet en föhn. Daarnaast bevindt zich in het hotel een à la carte restaurant ‘Zur Bockmuhle’, hotelbar ‘Le Petit’ die 24 uur per dag geopend is, een Schotse pub en een bowlingbaan. Als u heerlijk wil ontspannen kunt u tegen betaling gebruik maken van het solarium of de sauna, of een bezoek brengen aan de massage- en beautysalon van Best Western Parkhotel Oberhausen.

, , , ,