Movie Park Holidays: Een arrangement met hotel én toegangsbewijzen!

Movie Park HolidaysMovie Park Holidays is de officiële touroperator van Movie Park Germany en biedt u de scherpste prijzen voor arrangementen met een hotelovernachting en toegang tot Movie Park Germany! Zo boekt u al een arrangement vanaf 49 euro inclusief één hotelovernachting en twee dagen toegang tot het park.

De door Movie Park geselecteerde hotels

De door Movie Park Holidays geselecteerde hotels zijn 3- en 4-sterrenhotels die met de grootste zorgvuldigheid zijn geselecteerd. Alle hotels bevinden zich binnen 30 minuten reizen van Movie Park Germany. Enkele hotels behoren tot beroemde ketens als Holiday Inn en Mercure, maar ook kleinschalige familiehotels zult u tegenkomen in het aanbod van Movie Park Holidays. Naast dat deze hotels allemaal vlakbij Movie Park Germany liggen, bieden de steden waarin zij liggen ook in de avonden genoeg mogelijkheden om zo optimaal mogelijk te genieten van uw arrangement bij Movie Park Germany!

Helaas worden de arrangementen van Movie Park Holidays niet meer aangeboden. Bekijk daarom de voordelige aanbiedingen van één van onderstaande aanbieders:

Andere aanbieders van Movie Park Germany Arrangementen

Kinderen overnachten gratis!

Reuzenrad Movie ParkNaast de scherpe prijzen die geboden worden door Movie Park Holidays, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het aanbod dat kinderen tot en met 11 jaar kosteloos in de hotelkamer van de ouders overnachten. Per volwasse kan op een één- of tweepersoonskamer maximaal één kind tot 11 jaar kosteloos overnachten, en in een driepersoonskamer is maximaal één kind tot 11 jaar gratis. In vierpersoonskamers zijn kinderen niet kosteloos. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden voor gratis overnachtingen voor kinderen op de website van Movie Park Holidays.

Verschillende Movie Park Arrangementen

Bij het boeken van uw verblijf bij Movie Park Germany heeft u de keuze uit meerdere arrangementen. Zo kunt u een overnachting met ontijt en entree tot het park boeken, of kiezen voor een ‘All Inclusive’ arrangement.

Het ‘All Inclusive’ arrangement van Movie Park Holidays

Wanneer u een ‘All Inclusive’ arrangement boekt, hoeft u zich uw gehele verblij nergens druk om te maken. Met dit arrangement kunt u onbeperkt eten en drinken (exclusief alcoholische dranken, hierop ontvangt u 50% karting) in vijf verschillende restaurants in Movie Park Germany. Deze vijf restaurant zijn Van Helsing’s Club met een diner Buffet, het Pizza Depot met verse pizzapunten, Snacks & Drinks en Nickland, El Sombrero met Mexicaanse BBQ-burgers, en Bäckerei met koffiespecaliteiten en diverse soorten gebak en broodjes.

, ,