Van der Valk Hotel Gladbeck: Vlakbij Movie Park Germany!

Van der Valk Hotel GladbeckHet van der Valk Hotel Gladbeck ligt op slechts 15 minuten van Movie Park Germany, en is daarmee uw perfecte verblijfplaats voor een meerdaags bezoek aan Movie Park Germany! Naast dat het van der Valk Hotel Gladbeck vlakbij Movie Park Germany ligt, biedt het u ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het centrum van Düsseldorf, het nabijgelegen winkelcentrum CentrO of de indoorskihal Alpincenter in Bottrop. Al met al genoeg mogelijkheden om een lang verblijf in Van der Valk Hotel Gladbeck tot een succes te maken!

Speciale Movie Park Germany Arrangementen

Er zijn voor u speciale Movie Park Germany Arrangementen samengesteld zodat u optimaal van uw verblijf kunt genieten! Entree tot het park zijn bij deze arrangementen inbegrepen, zodat u niet meer bij de kassa van Movie Park Germany uw kaartjes hoeft te kopen. Klik hier voor meer informatie over dit speciale Movie Park Germany Arrangement!

Aanbieders van Van der Valk Hotel Gladbeck

De kamers van Van der Valk Hotel Gladbeck

Het van der Valk Hotel Gladbeck beschikt over 180 comfortabel ingerichte kamers die allen beschikken over televisie met onder andere Nederlandse zenders, draadloos internet (tegen betaling) en een badkamer met ligbad, douche en toilet.

Overige faciliteiten bij Van der Valk Hotel Gladbeck

Het van der Valk Hotel Gladbeck biedt u alle mogelijkheden om heerlijk te eten. ‘s Ochtends kunt u gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet, en in het sfeervolle hotel-restaurant kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. Wanneer u ‘s avonds terugkomt van een drukke dag kunt u gezellig wat drinken in de bar van het restaurant, waar u een uitgebreide keuze heeft uit bieren, likeuren en cocktails.

Wanneer u tot rust wil komen kunt u een bezoek brengen aan het beauty en wellness center Rose Garden dat zich in het hotel bevindt, genieten van een massage of beautybehandeling of gebruik maken van één van de drie sauna’s.

Geïnteresseerd in een verblijf bij Van der Valk Hotel Gladbeck? Kijk hier voor beschikbare data en prijzen.

, , , , , ,