Hotel Ling Bao bij Phantasialand: Overnachten in Azië

Hotel Ling Bao Phantasialand

Hotel Ling Bao bij Phantasialand is geopend in 2003 en was daarmee het eerste hotel van Phantasialand. Het viersterrenhotel ligt tegen het China Town gedeelte van Phantasialand aan en heeft daar ook zijn eigen toegang tot Phantasialand voor hotelgasten. De oosterse sfeeren uit China zijn in het gehele hotel terug te vinden, waardoor u zich in Azië waant. Tot 2007 heette Hotel Ling Bao nog Hotel PhantAsia. In dat jaar is de naam gewijzigd in Ling Bao, dat ‘heilig juweel’ betekent in het Chinees.

Eerdere gasten zijn zeer positief over Hotel Ling Bao bij Phantasialand, en geven het zeer goede beoordelingen op Booking.com! Ook heeft Hotel Ling Bao de Zoover Award 2010 ontvangen, en is het onderscheiden met de eerste prijs bij de Family Cup van TopHotel op het gebied van logies.

Kamer Hotel Ling Bao

De kamers van Hotel Ling Bao bij Phantasialand

Hotel Ling Bao bij Phantasialand beschikt over 165 kamers en 10 suites. De 165 hotelkamers zijn onderverdeeld in 20 tweepersoonkamers en 145 gezinskamers. In al deze kamers is het Chineze thema doorgevoerd, waardoor u zich tijdens uw gehele verblijf in Azië waant.

Alle kamers beschikken over een tweepersoonsbed, een badkamer met douche, toilet en föhn, een flatscreen tv, en een bureau met zitgelegenheid. De gezinskamers beschikken daarnaast nog over een stapelbed.

Kinderen tot vier jaar mogen gratis overnachten in de kamer wanneer er gebruikt wordt gemaakt van de aanwezige bedden. In de kamers kan wel een extra babybedje worden geplaatst, maar geen extra bed voor een volwassene. Kijk op Booking.com naar de tarieven voor het bijplaatsen van een extra babybedje. De beschikbaarheid van een babybedje is op aanvraag.

Aanbieders van Hotel Ling Bao bij Phantasialand

Hotel Ling Bao voor kinderen

Hotel Ling Bao voor KinderenUw kinderen zullen zich een geweldige tijd hebben in Hotel Ling Bao bij Phantasialand. Hotelmascotte Pau Li is een draak die in het hotel woont, en special activiteiten organiseert voor kinderen. Zo is er een speelkamer met onder andere een klimtoestel en een voetbaltafel, en een zwembad met een water spuwende draak. Ook is er een activiteitenteam die kinderen onder andere leuke circuskunstjes kunnen leren.

Ook is er een special kinderbuffet in Restaurant Bamboo waar kinderen naast het grote buffet kunnen genieten van heerlijke gerechtjes speciaal voor kinderen.

Het Zwembad bij Hotel Ling Bao

De faciliteiten van Hotel Ling Bao bij Phantasialand

Zoals gezegd zullen uw kinderen zich geen moment vervelen in Hotel Ling Bao bij Phantasialand, maar ook voor u zijn er vele faciliteiten. Op het gebied van ontspanning kunt u genieten van de heerlijke sauna of een behandeling in de Mandala Spa van Hotel Ling Bao. In de Mandala Spa worden uitsluitend originele Aziatische verzorgingsproducten gebruikt, en ook hier zult u zich in Azië wanen. Vraag tijdens uw bezoek naar het actuele aanbod en de bijbehorende prijzen van de Mandala Spa.

Hotel Ling Bao bij Phantasialand beschikt ook over een tweetal restaurants waar u met uw hele gezin kunt genieten van een heerlijk eten, namelijk het à la carte restaurant Lu Chi, en het buffetrestaurant Restaurant Bamboo waar voor de kinderen een apart buffet aanwezig is. Speciale Chinese cocktails worden geserveerd in de Dragon Bar van het hotel, en bij de Li River Bar kunt u bij mooi weer genieten van de mooie tuin van Hotel Ling Bao onder het genot van een drankje.

, , ,