Hotel Matamba bij Phantasialand: Overnachten in Afrika!

Hotel Matamba bij PhantasialandHotel Matamba is het nieuwste van de twee hotels van Phantasialand en is geopend in 2008. Het luxe themahotel Matamba ligt tegen het Afrikaanse deel van Phantasialand aan, ook wel ‘Deep in Africa’ genoemd en biedt een geweldig uitzicht op onder andere de Black Mamba, de grootste achtbaan van Phantasialand met loopings en extreme snelheden. Hotel Matamba is onder andere als TopHotel 2011 onderscheiden en krijgt ook op geweldige recensies op Booking.com!

Kamer Hotel Matamba

De Kamers van Hotel Matamba bij Phantasialand

Hotel Matamba heeft in totaal 117 kamers waarvan 109 kamers zijn ingericht als familiekamer en 8 kamers als 2-persoonskamer. Ook beschikt het hotel over 3 exclusieve suites. Welke kamer of suite van Hotel Matamba u ook boekt, u waant u altijd in Afrika door de stoffen, aardetinten en elementen die gebruikt zijn bij de inrichting van het gehele hotel.

Zowel de 2-persoonskamers als de familiekamers beschikken over een tweepersoonsbed, douche, toilet, föhn, flatscreen tv, telefoon en internetaansluiting. Ook beschikken beide types over een bureau en een zitgelegenheid. Het verschil tussen de 2-persoonskamers en de familiekamers is de aparte slaapafdeling voor kinderen met een bed van 1,40 m x 2,00 m waarover de familiekamers beschikken. In totaal kunnen er maximaal 6 personen gebruik maken van één kamer, waarbij kinderen jonger dan vier jaar gratis overnachten in het bed van de ouders of in een babybed.

Wanneer u uw verblijf bij Phantasialand in Hotel Matamba nog specialer wilt maken, kunt u ervoor kiezen om tegen meerprijs een kamer met parkzicht en een balkon of een torenkamer boeken.

Aanbieders van Hotel Matamba bij Phantasialand

De faciliteiten van Hotel Matamba bij Phantasialand

Speeltuin Hotel MatambaHotel Matamba bij Phantasialand is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Zo beschikt het hotel over een indoor- en outdoor-speelplaats voor kinderen met onder andere een ballenbak, een klauterparcours en een hangbrug, zoals te zien is in onderstaande sfeervideo van Hotel Matamba.

Wanneer u na een geweldige dag in Phantasialand zin hebt om wat te eten, kunt u terecht in één van de twee restaurants van Hotel Matamba. In lounge-bar-restaurant Bantu kunt u terecht voor Afrikaanse specialiteiten die geserveerd worden met Afrikaanse wijnen. Bantu biedt u onder andere een geweldig uitzicht op de exotische Afrikaanse tuinen van Hotel Matamba. Restaurant Zambesi is de ideale plek om met uw gehele gezin te genieten van heerlijk eten. Zo serveert het familievriendelijke restaurant Zambesi een aantal traditionele Afrikaanse gerechten en is voor de kinderen een speciaal buffet.

Hotelgasten van Hotel Matamba kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover de hotelingang, en toegangsbewijzen voor Phantasialand kunnen bij uw verblijf geboekt worden, zodat u deze bij het inchecken af kunt halen bij de hotelreceptie. Huisdieren zijn in Hotel Matamba niet toegestaan.

, , , ,