Ramada Hotel Brühl-Köln: Phantasialand op 3 kilometer afstand

Ramada Hotel Brühl-KölnWilt u dichtbij Phantasialand overnachten in een viersterrenhotel, dan is Ramada Hotel Brühl- Köln ideaal voor u en uw gezin. Ramada Hotel Brühl-Köln ligt in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen in het gezellige plaatsje Brühl. Brühl is een gezellig en authentiek plaatsje dat zeker een bezoekje waard is. Ramada Hotel Brühl-Köln is naast het bezoeken van Phantasialand, een uitstekende verblijfsplaats om de stad Keulen te verkennen.

Ramada Hotel Brühl- Köln krijgt prima beoordelingen op Hotelspecials.nl en op Booking.com.

Phantasialand arrangementen bij Ramada Hotel Brühl-Köln

PhantasialandWanneer u tijdens uw verblijf in het Ramada Hotel Brühl-Köln uitgebreid wil genieten van Phantasialand, dan kun u gebruik maken van een Phantasialand arrangement. Bij Booking.com wordt een Phantasialand arrangement aangeboden. Bij een arrangement krijgt u bij uw overnachting in het Ramada Hotel Brühl-Köln toegangskaarten tot Phantasialand, waarbij u zelf kunt kiezen welke dag u deze kaarten gebruikt. Met zo’n arrangement kunt optimaal genieten van Phantasialand.

Aanbieders van Ramada Hotel Brühl-Köln bij Phantasialand

De kamers van Ramada Hotel Brühl-Köln

Ramada Hotel Brühl-Köln beschikt over 157 goed uitgeruste kamers. Na een dag Phantasialand bezocht te hebben zijn deze kamers uitstekende verblijfsplaats. De kamers zijn standaard voorzien van een telefoon en televisie, de badkamer zijn voorzien van bad en/of douche en een toilet. Kamer Hotel RamadaIDe speciale gezinskamers die het Ramada Hotel Brühl-Köln heeft, biedt u de mogelijk om met het hele gezin Phantasialand te bezoeken. Indien u met meer personen komt dan er bedden in de kamer aanwezig zijn, kunt u een extra bed op de kamer laten zetten. Voor kinderen tot 6 jaar geldt geen extra toeslag wanneer men gebruik maakt van de reeds beschikbare bedden en voor het gebruik van de babybedjes voor kinderen tot 2 jaar geldt ook geen toeslag. Voor kinderen ouder dan 6 jaar en volwassenen wordt er wel een extra toeslag gerekend. Op Booking.com kunt u de actuele tarieven vinden.

De faciliteiten van Ramada Hotel Brühl-Köln

Bij aankomst kunt u gebruik maken van de ruime parkeerplaats en nadat u heeft ingecheckt kunt u via de lift of met de trap naar uw kamer. Ramada Hotel Brühl-Köln biedt u niet alleen de mogelijkheid om overnachten, u kunt hier ook heerlijk dineren in het restaurant waar naast de alom bekende gerechten ook streekgerechten worden geserveerd. U kunt nagenieten van een leuke dag Phantasialand in de sfeervolle bar en wanneer het zonnetje schijnt, kunt u buiten op het terras een drankje nuttigen of dineren. Om heerlijk te ontspannen kunt u gebruik maken van de spa van het Ramada Hotel Brühl-Köln, hier vindt u een sauna, stoombad en de jacuzzi. Draadloos internet is in het hele hotel beschikbaar tegen betaling. Ook zijn er in niet rokers kamers beschikbaar.

, ,