Bed & Breakfast Hotel Oxalis bij Plopsaland De Panne

Bed en Breakfast Hotel OxalisBed & Breakfast Hotel Oxalis is een huiselijke vrijstaande villa in Koksijde, een Belgische kustplaats op slechts 15 minuten rijden van Plopsaland De Panne. Ook het strand is zeer gemakkelijk te bereiken en ligt op slechts 5 minuten lopen van Bed & Breakfast Hotel Oxalis. Op Booking.com krijgt Bed & Breakfast Hotel Oxalis een goede beoordeling.

De kamers van Bed & Breakfast Hotel Oxalis

De kamers van Bed en Breakfast Hotel OxalisBed & Breakfast Hotel Oxalis beschikt in totaal over zes kamers. Vier van deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping van het hotel. De eerste kamer is een familiekamer met een dubbel bed en twee kinderbedden en is onder andere voorzien van een TV en een douche en toilet. De tweede en derde kamer zijn vrijwel identiek en voorzien van een dubbel bed met een aparte badkamer met bad en toilet. De vierde kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, en een aparte badkamer met bad en toilet.

De vijfde en zesde kamer van Bed & Breakfast Hotel Oxalis hebben een uitzicht op het terras met binnentuin. Deze kamers zijn beiden voorzien van onder andere een bad, toilet en TV. Kijk hier voor een overzicht van beschikbare kamers en prijzen.

Voor kinderen tot vier jaar oud betaalt u 10 euro per persoon per nacht voor een babybedje en voor kinderen van vier tot zestien jaar oud betaalt u 20 euro per persoon per nacht voor een extra bed. Voor oudere kinderen of volwassen betaalt u 25 euro per persoon per nacht voor een extra bed. Er kan per kamer één extra bed geboekt worden, waarbij de beschikbaarheid van een extra bed of babybedje altijd op aanvraag is en moet worden bevestigd door het hotel.

Aanbieders van Bed & Breakfast Hotel Oxalis

Ontbijten bij Bed en Breakfast Hotel Oxalis

De faciliteiten van Bed & Breakfast Hotel Oxalis

In Bed & Breakfast Hotel Oxalis kunt u ‘s ochtends de dag beginnen met een heerlijk ontbijt. Bijkomen van een drukke dag in Plopsaland de Panne kunt u doen in de charmante huiskamer van Bed & Breakfast Hotel Oxalis, die fungeert als bar. Bij mooi weer is het ook mogelijk om aan de achterkant van het hotel buiten op het terras te zitten.

Andere hotels bij Plopsaland de Panne

Benieuwd naar andere hotels? Bekijk onze overzichtspagina met hotels bij Plopsaland de Panne!

, , ,