Hotel Cajou: Overnachten bij Plopsaland De Panne

Hotel Cajou bij Plopsaland De PanneHotel Cajou is ideaal gelegen voor het bezoeken van Plopsaland De Panne, maar ook voor het bezoeken van het strand is de locatie van dit hotel ideaal. Hotel Cajou ligt namelijk op slechts 50 meter van het strand. Plopsaland De Panne ligt op slechts 2 kilometer van Hotel Cajou, en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Dat dit hotel zeer goed bevalt, blijkt wel uit de positieve reviews op Booking.com van tevreden gasten.

HotelspecialsHotel Specials.nlKlik hier voor actuele prijzen en aanbiedingen van Hotel Cajou bij Hotel Specials.nl!Meer informatie

De kamers van Hotel Cajou

De kamers van Hotel Cajou bij Plopsaland De PanneDe kamers van Hotel Cajou zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, een televisie, kluisje en gratis draadloos internet. Het hotel biedt altijd de oplossing voor u, aangezien het beschikt over kamers voor één tot vier personen. Kinderen tot twee jaar oud hoeven geen toeslag te betalen wanneer u gebruik maakt van de aanwezige bedden. Wanneer u voor kinderen tot twee jaar wil beschikken over een babybedje, dient u hiervoor een kleine bijdrage te betalen. Ook voor oudere kinderen of volwassenen geldt een bijdrage per persoon per nacht. Er kunnen maximaal twee extra bedden of babybedjes in een kamer worden bijgeplaatst. Kijk op Booking.com of Hotel Specials.nl voor de actuele prijzen van babybedjes of extra bedden.

Booking.comBooking.comKlik hier voor meer informatie en de beste aanbiedingen van Hotel Cajou bij Booking.com!Meer informatie

De faciliteiten van Hotel Cajou

In Hotel Cajou bij Plopsaland De Panne kunt u ‘s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Na een drukke dag in Plopsaland De Panne kunt u ‘s avonds heerlijk eten in het restaurant van Hotel Cajou, dat bekend is om zijn grill-, vis- en kreeftspecialiteiten. Voor kinderen zijn er aangepaste kindermenu’s, zodat ook zij heerlijk kunnen eten. Hotel Cajou beschikt over gratis draadloos internet en er is tegen betaling de mogelijkheid om uw auto bij het hotel te parkeren.

Andere hotels bij Plopsaland de Panne

Benieuwd naar andere hotels? Bekijk onze overzichtspagina met hotels bij Plopsaland de Panne!

, ,