Hotel La Terrasse: Plopsaland wordt een vakantie!

Hotel La TerrasseWanneer u van uw bezoek aan Plopsaland De Panne een echte vakantie wilt maken, is Hotel La Terrasse de perfecte uitvalsbasis! Op 5 minuutjes rijden van Plopsaland, vlakbij het strand en naast het Houtsaegerduinen Natuurreservaat ligt Hotel La Terrasse op een prachtige locatie. Door deze ligging is Hotel La Terrasse voor gezinnen met jonge kinderen een echte aanrader. Maar ook volwassenen zullen zich prima vermaken met de vele winkelstraten van het gezellige De Panne. Hotel La Terrasse krijgt op Booking.com van eerdere bezoekers een prima beoordeling.

De kamers van Hotel La Terrasse bij Plopsaland

Kamer La TerrasseHotel La Terrasse heeft 18 ruime hotelkamers die zijn voorzien van een zitje, balkon en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De meeste kamers zijn op het zuiden gelegen en hebben allemaal een heerlijk topkwaliteit dubbelbed. De kamers hebben veel daglicht en beschikken ook allemaal over een televisie. Voor kinderen tot 3 jaar oud hoeft geen toeslag betaald te worden wanneer er gebruik wordt gemaakt van de aanwezige bedden. Kinderen en volwassenen betalen wel een toeslag wanneer er een extra bed op de kamer moet worden geplaatst. Kijk op Booking.com voor recente prijzen van de extra bedden.

Aanbieders van Hotel La Terrasse bij Plopsaland

De faciliteiten van Hotel La Terrasse bij Plopsaland

Hotel La TerrasseIn het restaurant van hotel La Terrasse kunt u elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. In het gezellig restaurant met een verwarmd terras kunt u na een drukke dag genieten van één van de heerlijke seizoensgebonden à-la carte gerechten als mosselen of frisse salades. In de moderne bar van La Terrasse geniet u ’s avonds van de gezelligheid met een heerlijk Belgisch streekbiertje. Er is geen speciale parkeerplaats voor hotel La Terrasse aanwezig. Ook WiFi is in dit hotel niet aanwezig. Huisdieren zijn in La Terrasse toegestaan. Kijk voor actuele prijzen voor het meebrengen van uw huisdier op Hotelspecials.nl.

Andere hotels bij Plopsaland de Panne

Benieuwd naar andere hotels? Bekijk onze overzichtspagina met hotels bij Plopsaland de Panne!

, , ,