Hotel Caribe bij PortAventura

Hotel Caribe PortAventura

Gezellig naar PortAventura? verblijf dan in Hotel Caribe. Vanuit Hotel Caribe kijk je uit op het grootste zwembad met wit zand en je hebt gratis toegang tot het attractiepark PortAventura (slechts vijf minuten lopen vanaf het hotel). Op een uur rijden vind je Barcelona, maar het strand van Salou is dichterbij, slechts op 500 meter van het hotel. Luchthaven Reus is gelegen op tien minuten rijden, en het station van de hogesnelheidstrein vind je op 20 minuten rijden van Hotel Caribe. Op onder andere Hotels.com krijgt Hotel Caribe bij PortAventura uitstekende beoordelingen.

Hotel Caribe Kamers

De kamers van Hotel Caribe

De ruime kamers bij Hotel Caribe hebben de beschikking over airconditioning, kabel tv en een balkon. Je kunt bijvoorbeeld een Deluxe Club San Juan driepersoonskamer boeken met toegang tot het pretpark, de Triple Room of een Deluxe driepersoonskamer. Voor gezinnen biedt het hotel bij PortAventura allerlei mogelijkheden om er samen een geweldige vakantie van te maken!

Aanbieders van Hotel Caribe bij PortAventura

De faciliteiten van Hotel Caribe bij PortAventura

Hotel Caribe RestaurantVoor de kinderen wordt er veel aangeboden bij het hotel bij PortAventura. Er is een kinderclub waar zij gebruik van kunnen maken, maar ook is er aan de volwassenen gedacht met een wellnesscentrum. Volop massages, stoombaden, een hottub en een verwarmd binnenzwembad. Ook zijn er een minivoetbalveld, een trimbaan en een fitnesscentrum. Tegen betaling van een vergoeding kun je gebruik maken van de spa van Hotel PortAventura & Hotel Caribe Wellness. Het is ook gratis toegankelijk voor een aantal kamertypes. Vanuit het hotel heb je toegang tot twee restaurants waar je volop kunt genieten van diverse mediterrane en internationale gerechten. Er zijn ook een café en twee bars.

Andere hotels bij PortAventura

Andere hotels gelegen bij PortAventura Park zijn Hotel PortAventura, Hotel Gold River en Hotel El Paso.

,