Hotel El Paso bij PortAventura

Hotel El Paso

Als je kiest voor Hotel El Paso in Salou dan kies je voor een all inclusive hotel in het PortAventura Resort. Je hebt hierbij gratis de beschikking over onbeperkt toegang tot het attractiepark PortAventura. Het hotel is ingericht als een traditionele Mexicaanse haciënda met een op de Azteken geïnspireerde inrichting. Het hotel ligt op een uur rijden van Barcelona. Het bestaat uit meerdere gebouwen rondom een centraal punt met tuinen, terrassen en het zwembad. Het hotel vind je op 100 meter van het treinstation langs de route Barcelona naar Valencia. Het hotel heeft de beschikking over een eigen treinstation en ligt op 20 minuten rijden van het hogesnelheidstreinstation. Op onder andere Hotels.com krijgt Hotel El Paso uitstekende beoordelingen.

Hotel El Paso Kamers

De kamers van Hotel El Paso

Hotel El Paso biedt meerdere kamers aan waardoor er voor ieder gezin wel een passende kamer te vinden is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een driepersoonskamer met toegang tot het pretpark (twee volwassenen en een kind), Superior Vierpersoonskamer met toegang tot het pretpark (twee volwassenen en een kind) of voor de Tweepersoonskamer met toegang tot het pretpark.

Aanbieders van Hotel Caribe bij PortAventura

De faciliteiten van Hotel El Paso bij PortAventura

Hotel El Paso ZwembadDit hotel heeft de beschikking over een buitenzwembad met ligstoelen en in het midden van het bad vind je een gezonken piratenschip. Ook zijn er speciale zwembaden voor de kinderen. Je kunt tegen een vergoeding gebruik maken van het Hotel PortAventura & Hotel Caribe Wellness spa. Voor een aantal kamertypes is dit gratis. Daarbij kun je dan gebruik maken van een sauna, een hottub, een stoombad, een fitnessruimte en een verwarmd binnenzwembad.

Andere hotels bij PortAventura

Andere hotels gelegen bij PortAventura Park zijn Hotel Caribe, Hotel Gold River en Hotel PortAventura.

,