Hotel Gold River bij PortAventura

Hotel Gold River PortAventura

Hotel Gold River bij PortAventura heeft als thema het Wilde Westen. Het hotel vind je op een uur rijden vanaf Barcelona en biedt gratis onbeperkte toegang tot het attractiepark PortAventura. Bij dit hotel ervaar je echt het Wilde Westen. Je hebt vanuit het hotel meteen toegang tot het Far West gedeelte van het attractiepark. Op onder andere Hotels.com krijgt Hotel El Paso uitstekende beoordelingen.

De kamers van Hotel Gold River

De kamers van Hotel Gold River

De accommodaties van het Hotel Gold River zijn ingericht in de traditionele stijl van de tijd van het Wilde Westen. De bedden in de kamers zijn bedekt met kleurrijke lappendekens. Daarnaast zijn de hotelkamers ingericht met antieke meubels, een satelliet-tv en een minibar. Je kunt de kamers vinden in diverse delen van het hotel, met verschillende thema’s, zoals een Victoriaans herenhuis, een stadhuis en een typisch tafereel uit een straat van het Wilde Westen. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in een Grand Hotel Vierpersoonskamer met toegang tot het pretpark of in Deluxe vierpersoonskamer met toegang tot het pretpark.

Aanbieders van Hotel Gold River bij PortAventura

De faciliteiten van Hotel Gold River bij PortAventura

Hotel Gold River PortAventuraHet hotel heeft de beschikking over drie zwembaden in rivierstijl en zowel overdag als in de avonduren is er amusement voor jong en oud. Tegen betaling van een toeslag kun je gebruik maken van Hotel PortAventura Hotel Caribe & Wellness spa. Daarbij kun je gebruik maken van een sauna, een hottub, een stoombad, een fitnessruimte en een verwarmd binnenzwembad. Bij het Gold River Grand Hall Restaurant kun je genieten van diverse buffetten. Bij de restaurants New Texas en Opera House kun je à la carte eten. Daarnaast vind je hier ook twee bars en een snackbar op het terrein.

Andere hotels bij PortAventura

Andere hotels gelegen bij PortAventura Park zijn Hotel Caribe, Hotel El Paso en Hotel PortAventura.

,