Hotel PortAventura bij PortAventura

Hotel PortAventura

Hotel PortAventura is een hotel gelegen op een uur rijden vanaf Barcelona. Je hebt hier gratis onbeperkte toegang tot het attractiepark PortAventura en ook direct toegang tot de zone Mediterranea van het park. Het hotel is vormgegeven als een typisch mediterraan dorp met een meer en tuinen. Het hotel is gelegen op vijf minuten van de stranden van Salou, en de luchthaven (Reus) vind je op tien minuten rijden. Met de auto, bus of trein kun je Barcelona binnen een uur bereiken. Op onder andere Hotels.com krijgt Hotel PortAventura uitstekende beoordelingen.

Hotel PortAventura Kamers

De kamers van Hotel PortAventura

De kamers bij Hotel PortAventura zijn allemaal erg licht ingericht en zijn voorzien van een mini bar en een satelliet tv. Je hebt de keuze uit een standaard of superior kamer, voor drie of vier personen. Vanuit de hotelkamer kijk je uit op de tuinen of op het zwembad gelegen bij het hotel. Daarnaast zijn de kamers zijn allemaal voorzien van gratis toegang tot PortAventura Park.

Aanbieders van Hotel PortAventura

De faciliteiten van Hotel PortAventura bij PortAventura

Hotel PortAventura ZwembadBij het hotel kun je gebruik maken van de twee buitenzwembaden, vier restaurants en accommodaties met een eigen balkon. Tegen betaling van een kleine vergoeding kun je gebruik maken van het Hotel PortAventural Caribe & Wellness spa. Voor een aantal kamertypes is het gratis toegankelijk. Hierbij kun je genieten van de sauna, een hot tube, een fitnesscentrum, stoombaden en een verwarmd binnenzwembad. Je kunt lekker een hapje eten in het restaurant Port Regata, daar wordt namelijk een buffet- en een à-la-carteontbijt geserveerd. Je kunt ook naar de restaurants Buffet del Mar, Buffet del Port en La Cascada en daar heerlijk genieten van mediterrane gerechten en buffetmaaltijden. Als je voor Cal Pep kiest dan worden de drankjes en hapjes bij het zwembad geserveerd.

Andere hotels bij PortAventura

Andere hotels gelegen bij PortAventura Park zijn Hotel Caribe, Hotel Gold River en Hotel El Paso.

,