Parkhotel Horst – Hampshire Classic: Toverland bezoeken en overnachten in een ‘kasteel’

Parkhotel Horst - Hampshire ClassicParkhotel Horst – Hampshire Classic is een zeer sfeervol vier sterren hotel in de buurt van Toverland, het Limburgse themapark in Sevenum. Park Hotel Horst – Hampshire Classic ligt aan het water in de mooie Limburgse natuur. De kasteelachtige bouwstijl en de moderne inrichting zorgen voor een betoverende combinatie.

Kijk voor de erg goede beoordelingen die het Parkhotel Horst – Hampshire Classic krijgt van eerdere gasten op Booking.com, Hotelspecials.nl en op Weekendjeweg.nl.

De kamers van Parkhotel Horst bij Toverland

Kamer Parkhotel HorstParkhotel Horst – Hampshire Classic beschikt over 78 comfortabele kamers. Met uitzicht op het water en een luxe uitrusting kunt u hier heerlijk tot rust komen. Tot de uitrusting van de kamers behoren telefoon, televisie, kluis en airconditioning. In de badkamer vindt u het toilet en kunt u gebruik maken van het bad en/of de douche, om naderhand uw haar te drogen met de beschikbare haardroger. Parkhotel Horst- Hampshire Classic is volledig rookvrij. (Kijk hier voor meer informatie over de kamers). Voor kinderen tot 3 jaar wordt geen toeslag voor een extra babybedje gerekend. Oudere kinderen of volwassenen betalen een toeslag per persoon per nacht voor een extra bed (kijk voor actuele tarieven op Booking.com). Maximaal één extra bed per kamer is toegestaan.

Aanbieders van Parkhotel Horst bij Toverland

Terras Parkhotel Horst

De faciliteiten van Parkhotel Horst bij Toverland

Na een dag Toverland bezocht te hebben zult u ongetwijfeld trek hebben en kunt u terecht in het restaurant voor een zeer smakelijk diner. In dit restaurant kunt u overigens ook terecht voor de lunch. Mocht u zin hebben in een drankje, dan biedt de brasserie uitkomst, waar u kunt genieten van de gezellige sfeer, de warmte van de open haard en een schitterend uitzicht over het meer. Wanneer het weer zich er voor leent kunt u buiten op het terras genieten van het uitzicht en de natuur.

Parkhotel Horst – Hampshire Classic beschikt ook over een Wellness en Beauty Spa. Naast het zwembad en de sauna’s (die gratis toegankelijk zijn), kunt u heerlijk relaxen in een Turks stoombad of één van de behandelingen ondergaan.

Internet is in het hele hotel beschikbaar en kan kosteloos gebruikt worden. Komt u met de auto naar Parkhotel Horst, dan hoeft u niet naar een parkeerplaats te zoeken dankzij de ruime parkeerplaatsen. Het Hotel is rolstoel-vriendelijk en voorzien van een lift.

, , ,