Tulip Inn Sevenum: Een hotel dichterbij Toverland is er niet!

Tulip Inn SevenumTulip Inn Sevenum ligt net als Toverland in het Noord- Limburgse Sevenum, een hotel dichterbij attractiepark Toverland is er niet. Door de korte afstand van Toverland naar het hotel kunt u zich zo lang mogelijk laten betoveren. Tulip Inn Sevenum is omgeven door de prachtige natuur van natuurgebied De Peel, waar u mooie wandelingen kunt maken. Ook ligt Tulip Inn Sevenum op ongeveer 10 autominuten afstand van Venlo, deze gezellige stad is zeker een bezoekje waard. Tulip Inn Sevenum krijgt zeer goede beoordelingen op Booking.com, HotelSpecials.nl en Weekendjeweg.nl.

Toverland arrangement bij Tulip Inn Sevenum

Wanneer u bij Tulip Inn Sevenum verblijft, kunt u optimaal van attractiepark Toverland genieten door gebruik te maken van een Toverland arrangement. Een arrangement bestaat uit een overnachting, ontbijt en toegangsbewijzen tot Toverland. Meer informatie en actuele prijzen van deze arrangementen kunt u vinden op HotelSpecials.nl.

Aanbieders van Tulip Inn Sevenum bij Toverland

De kamers van Tulip Inn Sevenum bij Toverland

Kamer Tulip Inn SevenumDe 64 kamers waar Tulip Inn Sevenum over beschikt, zijn zeer sfeervol en modern. Na een dag Toverland bezocht te hebben kunt u hier heerlijk tot rust komen. De kamers zijn ruim en uitgerust met telefoon, flatscreen- televisie, radio en een gezellige zithoek. De badkamers zijn voorzien van een douche, bad en toilet. De kamers van Tulip Inn Sevenum zijn allemaal rookvrij. Kijk op Hotels.nl of Hotels.com voor meer informatie over de kamers.

Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen extra toeslag gerekend indien men gebruikt maakt van de aanwezige bedden. Voor oudere kinderen en volwassenen wordt wel een toeslag gerekend voor een extra (baby)bed. Kijk voor de actuele tarieven op Booking.com. Het maximum aantal personen per kamer is 4.

Restaurant Tulip Inn Sevenum

De faciliteiten van Tulip Inn Sevenum

Na een dag Toverland te hebben bezocht, kunt u voor een smakelijk diner terecht in het gezellige à la carte restaurant van Tulip Inn Sevenum of u kunt uw eigen gerecht samenstellen in het zelfbedieningsrestaurant. Na het eten kunt u in de gezellige bar terecht om te genieten van een drankje en te relaxen in de lounge. Iedere ochtend wordt er een luxe ontbijtbuffet geserveerd om de dag goed te beginnen.

Op een mooie zonnige dag kunt u op het terras genieten van de buitenlucht terwijl uw kinderen zich kunnen vermaken op de speelplaats bij het hotel. Wanneer u de prachtige omgeving wilt gaan verkennen, kunt u bij Tulip Inn Sevenum terecht om een fiets te huren. Het hele Tulip In Sevenum hotel is rookvrij, zo kunt u zonder last de rook genieten van uw verblijf, en draadloos internet is in het gehele hotel beschikbaar tegen betaling. Bij aankomst met de auto kunt u gebruik van maken van de parkeergelegenheid die volop aanwezig is, waardoor u niet naar een plekje hoeft te zoeken bij aankomst. Vervolgens kunt u de kamers bereiken per trap en per lift (het gehele hotel is rolstoelvriendelijk).

Aanbieders van Tulip Inn Sevenum bij Toverland

Bekijk hier een sfeervideo van hotel Tulip Inn Seven, om zo een nog beter beeld van het hotel te krijgen:

, ,