Treinreis naar Movie Park Germany

Treinreis Movie Park Germany

Je kijkt er al een hele tijd naar uit, een weekendje naar Movie Park Germany. Dit kan nu erg goed worden geregeld, want je hoeft niet meer met de auto. Je kunt nu met de treinreis naar Movie Park Germany. Je geniet hier van waanzinnige attracties en shows en je komt helemaal uitgerust aan op de bestemming, omdat je met de trein hebt gereisd.

NS InternationalNS InternationalBoek een treinreis naar Movie Park Germany bij NS International!Meer informatie

Voordeel kinderen ICE

Kinderen kunnen deels gratis reizen met de ICE. Hele jonge kinderen kunnen vaak gratis meereizen, ze kunnen nog op schoot en dan betaal je geen extra kosten voor je kinderen. Hierdoor kun je voordelig genieten van de treinreis naar Movie Park Germany. Als je de keuze maakt om te reizen met NS International dan vertrek je vanaf Amsterdam Centraal. Je bent dan in totaal in drie uur tijd bij Movie Park Germany. Je reist dan met de ICE International naar Feldhausen en in Oberhausen stap je over. Met de treinreis naar Movie Park Germany ligt het park op 500 meter van het station, dus je komt uitgerust aan en kunt genieten van een heerlijk dagje uit!

Treinreis Movie Park Germany

Hotels bij Movie Park Germany

Wil je er graag een leuk weekend van maken, dan kun je in één van de hotels verblijven. Het is wel aan te raden dat je van te voren het hotel reserveert, zodat je zeker weet dat er plaats is. In de zomermaanden kan het namelijk wel eens erg druk zijn waardoor het lastig is om last-minute nog een hotel te vinden.

Regel de treinreis en het hotel naar Movie Park Germany

De treinreis en de hotelovernachting(en) kun je gemakkelijk online regelen. Hierdoor wordt een reisje naar Movie Park Germany nog leuker en comfortabeler. Kijk je er ook naar uit om te gaan? Reserveer dan vandaag nog, zodat je binnenkort samen geniet van de treinreis Movie Park Germany. Wil je je verblijf helemaal compleet maken? Boek dan ook één van de vele hotels bij Movie Park Germany!

Ga je liever met de bus? Bekijk dan alle informatie over een busreis naar Movie Park Germany.

Treinreizen naar andere pretparken

Of wil je liever naar een ander pretpark met de trein? Bekijk dan eens onze pagina’s over een treinreis naar Parc Asterix, een treinreis naar Phantasialand of een treinreis naar Disneyland Paris.

, ,