Walibi Village: Het Vakantiepark van Walibi Holland

Walibi Village

Het vakantiepark van Walibi Holland ligt naast Walibi Holland en is daarmee de ideale locatie voor een meerdaags verblijf bij Walibi Holland. Daarnaast ligt het park vlakbij de bosrijke Veluwe waar kan worden gewandeld en gefietst, en ook het strand van het Veluwemeer waar u kunt zwemmen of uit kunt rusten bevindt zich op loopafstand.

Let op! Of de toegang tot Walibi Holland is inbegrepen bij de prijs van uw bungalow is afhankelijk van de organisatie waar u uw verblijf boekt.

Vakantiepark van Walibi Holland

De 4-persoons bungalows van Walibi Village

Het vakantiepark van Walibi Holland kent twee soorten bungalow, namelijk de 4-persoons bungalows en de 7-persoons bungalows. De 4-persoons bungalows zijn gebouwd in de vorm van een piramide, waarbij één piramide bestaat uit vier 4-persoons bungalows. Deze bungalows hebben een oppervlakte van 42 vierkante meter en bevatten een eethoek, een tweepersoons zitbank en twee stoelen, een TV en een open keuken met 4-pits gastoestel. Er zijn twee slaapkamers: één op de benedenverdieping met twee 1-persoonsbedden en een wastafel, en één op de bovenverdieping met twee 1-persoonsbedden. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Bij mooi weer kunt u buiten zitten op het terras met zitje. Een oven of magnetron is niet aanwezig.

Aanbieders van Walibi Village

Walibi Village

De 7-persoons bungalows van het Walibi Village

De 7-persoons bungalows zijn in 2013 volledig vernieuwd. Ook deze bungalows zijn eenvoudig ingericht en hebben een oppervlakte van 124 vierkante meter. De bungalows bestaan uit een woonkamer met eethoek, twee 2-persoons zitbanken, twee stoelen, een kleuren TV en een open keuken met 4-pits gasstel. Op de benedenverdieping is verder een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden, een slaapkamer met één éénpersoonsbed, en een badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping zijn de bungalows voorzien van twee slaapkamers met beiden twee éénpersoonsbedden, en er is een tweede toilet. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van een terras met zitje bij de bungalow.

Walibi Holland Zwembad

De faciliteiten van Walibi Village

Walibi Village kent diverse faciliteiten. Zo is er het overdekte zwembad met kinderbad dat iedere dag is geopend (op eigen risico, zonder toezicht) en het self service restaurant waar u overheerlijke pizza’s en plate service gerechten kunt eten. Het is mogelijk om gerechten mee te nemen om zo te eten bij de bungalow. Ook is er een wasserette aanwezig, zijn er fietsen te huren bij de receptie en is draadloos internet aanwezig tegen betaling.

, , ,