Winter Efteling: Hotels maken uw verblijf compleet!

Winter Efteling 2011

De Winter Efteling in 2011 en 2012

Vanaf 10 november verandert de Efteling weer in de Winter Efteling, een sprookjesachtige wereld met knisperende kampvuren, overal lichtjes en speciale attracties. Tot en met 5 februari 2012 is de Winter Efteling dagelijks geopend. Nieuw dit jaar zijn de Winter Efteling Illusies, waarbij vanaf het schemeruur bij drie attracties (Villa Volta, de Vliegende Hollander en het spookslot grimmige geesten tot leven komen en de attracties tot leven brengen.

Winter Efteling

Toegangsbewijzen voor de Winter Efteling

Wilt u uw dag naar de Winter Efteling zorgeloos beginnen? Bestel dan nu alvast online uw toegangsbewijzen, en voorkom wachtrijen aan de kassa. U heeft de keuze uit drie verschillende toegangsbewijzen, ook wel poortpassen genoemd. De Poortpas is het standaard toegangsbewijs waarmee u de Winter Efteling kunt bezoeken. Wilt u uw bezoek tot een nog specialere ervaring maken? Kies dan voor de Poortpas Fijn of Poortpas Piekfijn en geniet van extra’s zoals een souvenir tegoed en gereserveerde zitplaatsen bij parkshow Raveleijn. Kijk voor meer informatie over deze toegangsbewijzen op de website van de Efteling.

Openingstijden Winter Efteling 2011 / 2012

De Winter Efteling is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en in de weekenden en in de Kerstvakantie is de Winter Efteling geopend tot 20.00 uur. Ook kan je dit jaar voor het eerst Oud & Nieuw vieren in de Efteling, waarbij de attracties open zijn tot mindernacht en het nieuwe jaar feestelijk wordt ingeluid!

Speciale Attracties tijdens de Winter Efteling

De Efteling verandert niet alleen in een winterse omgeving, ook zijn er speciale winterse attracties. Zo kunnen uw kinderen langlaufen op langlaufbaan ‘t Hijgend Hert, en kunt u samen schaatsen bij het IJspaleis, de 1200 vierkante meter grote schaatsbaan van de Winter Efteling. Voor kinderen is er ook Kinder Winter Wonderland, een overdekt speelparadijs met een echte sneeuwglijbaan. Ook speelt in de wintermaanden de musical Droomvlucht in Theater de Efteling.

Raveleijn Efteling

Naast de Winter Efteling Illusies zal ook voor het eerst de parkshow Raveleijn bij donker worden opgevoerd. De voorstellingen duren 30 minuten, zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, en gaat over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Samen gaan zij de strijd aan met de wrede overheerser van de stad, met in de avonduren een extra bijzondere glans door het gebruik van vuur en de bijzondere belichting. De voorstelling wordt 4 tot 5 keer per dag opgevoerd.

Aanbieders van overnachtingen tijdens de Winter Efteling

Overnachten tijdens de Winter Efteling: Hotels in de buurt

Winter Efteling BosrijkUw verblijf bij de Winter Efteling is pas echt compleet met een sprookjesachtige overnachting in een hotel. Zo kunt u overnachten in het prachtige Efteling Hotel met luxe kamers en sprookjesachtige sferen of het Efteling Bosrijk waar u kunt verblijven in één van de prachtige huisjes of appartementen. Ook het 4-sterren hotel NH Waalwijk ligt vlakbij de Winter Efteling en is een ideale hotel om na uw bezoek aan de Winter Efteling rustig te overnachten. Om de keuze nog moeilijker te maken kunt er ook nog voor kiezen om te overnachten in Hotel Waalwijk of Fletcher Hotel Prinsen, beiden ook vlakbij de Winter Efteling. Welke keuze u ook maakt, uw verblijf bij de Winter Efteling zal een complete ervaring worden doordat u na uw bezoek heerlijk kunt overnachten in één van deze hotels.

, , , , , , ,